Kæreste vil leve sin ungdom

forumspørgsmål

Kæreste vil leve sin ungdom

forumspørgsmål af
Martin
19 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Ved ikke hvad jeg vil med dette opslag, tror bare jeg har brug for at dele det med nogle.
Kort fortalt, så vil min kæreste gerne udforske sig selv, og leve sin ungdom. Vi har været kærester lige siden efterskole (3.5 år snart). I den tid har vi kun lavet noget, mig og hende (seksuelt osv). Dog har hun det sidste stykke tid, sagt, givet udtryk og været ærlig omkring, at hun ikke er god til at være i en boks. Hun er ikke god til når tingene bliver alt for ens, hvilket hun synes vores forhold er blevet. Hun vil gerne leve sin ungdom, og udforske sig selv. Jeg har det self ikke godt med det overhovedet. Hun kunne derfor godt tænke sig, at vi prøvede med et åben forhold, hvor jeg ikke har lyst til det.
For et stykke tid siden, var vi til fest sammen. Der fik hun nogle fyres snap (fordi vi sad omkring dem). Hun snapper så med en, lad os kalde ham Peter. Hun snapper med Peter, og en aften, har hun brug for at snakke med mig. Hun har brug for at leve sin ungdom, og udforske sig selv. Hun indrømmer at hun har lyst til at lave noget med Peter, vi snakker om dette i 2-3 dage, hvor vi begge er kede af det, osv. Hun siger at hun ikke kan være i det mere, ment sådan, at hun har brug for der sker noget, hvilket jeg slet ikke har lyst til. Vi snakker frem og tilbage, jeg giver udtryk for hvordan jeg har det osv. Til og starte med, sagde hun at hun gerne vil prøve og lave noget seksuelt med Peter, om hun havde lyst til at have sex med ham, vidste hun ikke, men andre ting havde hun lyst til.
Efter disskussion frem og tilbage, og tænkt, så kom hun frem til, at hun gerne vil have en pause, hvilket måske er fint nok (ved ikke hvordan jeg har det med det). Men eftersom jeg ikke kan styre hendes følelser, så begynder vi så at snakke om regler, under vores pause. Jeg vil gerne have det kun er kys og snav, hun må (selvom jeg hellere ikke kan lide det, men for at bare give det en lille chance), hvilket hun ender med at gå med til. Men eftersom jeg stadig er meget påvirket osv, bliver jeg ved med at fortælle hvordan jeg har med det hele. Det ender med, at hun gerne vil ændre regler til at man bare ikke må have sex. Kan ikke helt finde ud af, hvad hun har lyst til at prøve, og ikke har. Hun er nu taget i byen med Peter, hvor vi har aftalt at vi snakker om det lørdag.
Det er mange ting jeg har glemt at nævne, og ting som jeg ikke ved hvordan jeg skal forklare.
Som jeg startede med, så ved jeg ikke hvad min hensigt med dette er, vil bare gerne dele det med nogle.

Kommentarer

Hej Martin,

Skide træls situation du er endt i, og det har tydeligt sat sine spor.

Jeg har ikke selv været i din situation, men flere af mine venner har (både drenge og piger), og har gennemgået det samme ift. usikkerhed. For ingen af dem, og jeg mener ingen, er forholdet endt ud med liv og glade dage efter sådan en omgang. Nogle af dem kom sammen med deres kærester igen, men forholdet var ødelagt på grund af jalousi, usikkerhed og brudt tillid.

Det er ikke at sige, at jeg ikke tror, at man ikke kan komme tilbage og være i et godt forhold igen, men det har jeg kun set for parforhold hvor begge personer var som din kæreste, og ikke for parforhold som dit. Det betyder ikke, at du ikke kan få det gamle forhold tilbage, men jeg tror at det er en jagt efter enhjørninger.

Men, du skal finde ud af med dig selv, om du kan leve med et løst forhold. Sådan, virkeligt leve med det, uden smerte, uden jalousi og uden problemer. Ellers er det min holdning at du bør slå op med din kæreste, for det er ikke fedt for dig, hvis du går og har ondt i flere år over det her. Så er det nemmere at kommer over forholdet, og måske finde et nyt før ellers senere.

Lad dog være med at slå op med din kæreste, bare fordi, at det er mit råd. Mærk efter om du kan leve med situationen, tænk ud i fremtiden, om du vil kunne leve med det der, også helt uden problemer.

Det vigtigste er, at du kan leve med det, og at du har det godt. Et forhold kan aldrig blive så vigtigt, at det skal sættes over dit eget liv.

21

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program