Sex

forumspørgsmål

Sex

forumspørgsmål af
Marcus
12 år
Oprettet 1 år 10 måneder siden

Hej mig og min kæretse har haft sex, og nu hun gravid😭 hendes mor og min mor vil slå mig/os ihjel! Det var dumt af hos ja Ps hun er 13 og jeg er 12. Hvad skal vi gøre?..

Kommentarer

hej marcus
jeg vil skynde mig at få en abort ved at snakke men en forældre i er trykkes ved, ja det er skræmmende og ret akavet men det er bedre end i står om 9 måneder med en baby på nær hvis i vil beholde babyen. det kan man helt fra 12 års aldern hvis kommunen siger god for det men jeg vil tage fat i en voksen med det samme

180

Sig det til jeres forældre. Det kan godt være de bliver sure men det hele bliver meget meget meget værre hvis i bare lader som ingenting. Det skal nok gå men se nu og snak med jeres forældre.

168

Spørg en voksen du stoler på til råds, bla. din/dine forældre eller måske en lærer fra skolen. I skal ikke stå med det her alene, og hvis I ikke gør noget ender man alligevel med at kunne se på hendes mave at hun er gravid.

156

Ingen vil slå jer ihjel, måske bliver de rasende et par dage, men de bliver gode igen... vigtig i to holder sammen og i fællesskab får en snak med jeres forældre... ved de i er sammen, så inviter begge forældre og fortæl dem det i fællesskab, så i kan finde en løsning.
PS. Hvor jeg kommer fra var der to på jeres alder der valgte at få barnet, en dejlig pige i øvrigt.

154

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program