Kysse med veninde

forumspørgsmål

Kysse med veninde

forumspørgsmål af
Michelle
14 år
Oprettet 2 år 3 måneder siden

Jeg har været meget sammen med min veninde her i juleferien. Vi har bare haft det så hyggeligt og har virklig nydt og være sammen. Vi har altid sådan "tantekysset" men nu er vi begyndt og kysse rigtigt på mund. Og her i går kyssede vi med tunge. Vi har ikke rigtig snakket om det, bare gjordt det. Jeg synes det var dejligt, det er første gang jeg har prøvet det, og jeg synes jeg ku mærke det helt ned i tæerne og i, ja I ved nok. Men er det forkert og kysse med ens veninde? Er det almindeligt at gøre (mine andre veninder tantekysser kun). Kan det føre til noget og burde vi la være?

Kommentarer

Det er helt almindeligt at venindekysse, også på mund. Det gør vi selv i min venindeflok. Dog vil jeg sige at det er knap så almindeligt at tungekysse blandt veninder. Ikke at jeg synes det er forkert, overhodet ikke. Jeg synes heller ikke i bør lade være. Du spørger om det kan føre til noget. Det vil jeg sige ja til. Tungekys er ret seksuelt og du siger jo også du kan mærke det. Så ja, det kan nok godt føre til en eller anden form for seksualitet mellem jer (det kan jo være mange ting). Men det synes jeg jo heller ikke er forkert. Man skal bare gøre hvad man føler for.

62

Jeg synes det er helt lige meget om man kysser med drenge eller piger. Jeg tænker ikke kønnet betyder så meget, bare man er tiltrukket af den man kysser med. Så hvis det føles rigtigt og det gør noget godt for din sexualitet så synes jeg da bare du skal fortsætte.

57

hej jeg er pige på 14, jeg har en veinde på der snart fylder 15. Vi sad i timen og googlede lidt rundt, hvor vi så læser at en på 15 ikke må kysse en på 14. Vil det sige at vi ikke må kysse hinanden indtil jeg også fylder 15. Og vi er altå bare venner så det er ik noget sexuellt .)

16

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program