Knust kærlighed

forumspørgsmål

Knust kærlighed

forumspørgsmål af
Casper
18 år
Oprettet 2 år 12 måneder siden

Hej derude! 

Jeg er en dreng på 18 år og føler bare lidt, jeg har brug for at dele mine frustrationer. Jeg har gennem en periode nu haft noget kørende med en sød pige. Vi skrev meget sammen og blev faktisk ret tætte meget hurtigt. Lige pludselig stopper hun med at skrive med mig og der går dage mellem at hun svarer på mine beskeder og jeg ser hende næsten ikke længere på skolen. Jeg følte et eller andet sted at det var en klar hentydning, til at hun ikke gider mig, men syntes alligevel at det var ret mærkeligt. Derfor skriver jeg til hende at jeg gerne vil snakke, jeg ringer til hende og får en lang forklaring på hvorfor hun ikke har skrevet og forklaringen var god. Hun siger også at hun var ret vild med mig, faktisk smask forelsket i mig. Nu vil hun dog bare gerne være venner med mig, grunden er at hun har alt for mange ting at se til lige nu."det forstår jeg godt" Siger jeg til hende og følte alligevel en ret stor skuffelse. Vi snakker næsten ikke sammen længere, og jeg forsøger lidt at skrive til hende en gang imellem men hendes svar er kort fattet og lukker hurtigt samtalen. Jeg savner hende, og jeg elsker hende. Og går hver aften i seng med en tryggen ved brystet og har svært ved at sove.

Mit spørgsmål er derfor: hvad skal jeg gøre? 

Hilsen en ulykkelig hjerteknust

Kommentarer

Hej Casper.

Er det en pige du kun har skrevet med, eller har du også mødt hende i virkeligheden? Jeg har desværre også oplevet noget lign. et par gange med piger jeg kun havde mødt online. Jeg tror der er en del personer der bare søger bekræftelse på nettet og når det så bliver mere seriøst, så bakker de ud igen og ønsker ikke at gå videre.

Mit gæt er at hun har mistet interessen eller at hun evt. har noget kørende med andre end dig, og så har valgt at en anden var mere spændende end dig.

Jeg synes du skal være lidt hård ved hende og sige, at du ikke føler at hun gider dig mere, og at hvis hun ønsker at holde kontakten med dig, så må hun tage initiativet og skrive til dig. Og derefter cutter du så kontakten. Hvis hun ikke skriver til dig, så er hun ikke værd at samle på.

Det er MONSTER hårdt at gøre det -  det forstår jeg godt. Men det er alligevel mit råd til dig.

73

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program