Kan min eks tillade sig set?

forumspørgsmål

Kan min eks tillade sig set?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 2 uger siden

Hej! Jeg var for et år siden sammen med en dreng i 2 måneder, det sluttede omkring maj 2012. For nogle uger siden så snavede jeg med en af hans venner, hvorefter min eks blev skuffet over sin ven og sagde at han ikke skulle have noger med mig! Jeg fik dog noget kørende med hans ven, hvorefter han fortalte mig om hvad min eks havde sagt... Jeg sagde til ham, at vi kunne skjule det for min eks, fordi han skal til udlandet efter sommer. Drengen var ikke med på det, fordi han ville føle sig dårligt og han sagde derfor at han valgte, at der intet skulle være imellem os, fordi han ikki ville gøre det imod min eks, jeg forstår ham godt! Men jeg forstår ikke min eks, kan han tillade sig at sige, at hans ven ikke skal have noget med mig? Det er et år siden! Jeg er virkelig ked for tiden, og ret sur på min eks.. Hvad er jeres mening?

Kommentarer

svar mig..

273

Det kan jo være at din eks stadigvæk har følelser for dig. Så vil det jo være tarveligt af vennen at snave dig.

252

Hej

Jeg kan godt forstå du er ked af det, det er hårdt at blive valgt fra. Jeg forstår dog godt din ex-kæreste, selvom han er din ex har han sikkert stadig føelser for dig, sikkert ikke nogen han vil handle på, men derfor gør det måske stadig ondt at se dig sammen med hans ven. Han vil bevare minderne om jeres forhold intakt,og ikke rode dem ud i et forhold du har med hans ven.

294

Hej, jeg synes faktisk at din eks er helt fair.
Det han siger er jo ikke at du ikke må være sammen med nogen, du skal bare ikke være sammen med hans ven.
Jeg ville selv synes at det var rigtig træls hvis en af mine veninder havde noget kørende med min ekskæreste.
I min verden er ens venners ekskærester no-go.
Det er rigtig træls for dig at du ikke kan være sammen med ham du gerne vil være sammen med, men prøv at tænk på hvordan du ville have det hvis en af dine veninder var sammen med din ekskæreste.

289

Jeg ved ikke hvad jeg skal synes. Det er jo et helt år siden.. hvis han ville have dig tilbage, savner dig, eller lignende. Burde han ha' reageret for et halvt år siden.
I stedet dukker han op med sine regler, så snart du flirter med en anden.. not fair.
Faktisk, burde du spørge ham. Spørg ham, hvorfor han bekymrer sig om hvem du er sammen med, og selvom det er en af hans venner, brude han være glad på jeres vegne!
Tilgengæld, forstår jeg 100% fyren, du kyssede, din eks' ven.
Han er endt mellem jer to, hans ven og en sød pige. Det nemmeste.. og svageste er: Bare at trække sig!
Stakkels dig. Spørg din eks, hvad der foregår.
Hvis nogen har retten til at vide det, er det dig!!!
Knus Simone

270

Hej....

En af mine gode venner var engang kæreste med en pige i næsten et år. Men en af hans bedste venner (de har været bedste venner siden børnehaven) snavede med hende omkring 2 måneder efter de slå op, men da han opdagede det ville han ikke hilse, snakke eller komme i kontakt med hans "ven" igen. Det nu 1-2 år siden og han vil stadig ikke snakke med vennen.

Min pointe er: lad være, fordi de bliver aldrig venner igen.

278

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program