Kan han lide mig eller er det bare som venner?

forumspørgsmål

Kan han lide mig eller er det bare som venner?

forumspørgsmål af
nadj2039
13 år
Oprettet 1 år 4 måneder siden

Hej Cyberhus.

Jeg har et spørgsmål, som jeg håber i kan hjælpe mig med. 

Der er denne her fyr, som jeg har skrevet med i et stykke tid ( over 1 måned). Han går en klasse over mig, så jeg får ikke rigtig set ham så tit og kan heller ikke lægge mærke til de små ting som for eksempel kigger meget på mig, vil hele tiden have min opmærksomhed ovs. 

Er begyndt at få nogle følelser for ham.

Jeg har fortalt denne her dreng nogle ting, som jeg ikke har fortalt nogle andre og det samme har han gjord. 

Han har lige været vild med en pige, men er ikke længere da hun lige pludselig begyndte og kalde ham en fuckboy og svin, men jeg ved han ikke er sådan.

Når vi har gået forbi hinanden et par gange i skolen og hurtigt fået øjenkontakt. Jeg kan godt forstå det er lidt akavet for ham, da jeg for det meste kommer gående med mine veninder, når vi får øjenkontakt ellers er det lidt akavet for mig, for så kommer han med sine bedste venner. 

Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg vil være sammen med ham altså, hjemme hos en af os. For jeg vil ikke have der skal komme akavet stemning og vi så bare sidder og glor.  Men jeg ved det ikke fordi, vores samtaler køre bare der ud af, når vi skriver sammen.

Min mor ved ikke at jeg skriver med ham, kun at han synes jeg er lidt sød.

Så mine spørgsmål er:

Hvordan ved jeg om han kan lie mig, når han går en klasse over mig?

Hvordan undgår jeg akavet stemning?

Hvordan kan jeg sige til min mor at jeg skal være sammen med ham?

 

 

Kommentarer

Hey!

Når I ikke mødes så tit face-to-face (og hvis I gør, så er I ikke alene), så er det nok nemmest, hvis du prøver at arrangere at I kan mødes, så I kan få lidt alenetid sammen.

Jeg vil foreslå, at du spørger ham, om han har lyst til at være sammen hjemme hos en af jer. Jeg synes godt du kan fortælle din mor, at du skal være sammen med ham, og at I indtil videre kun er venner. Hvis der så opstår pinlig tavshed, så kan du jo altid spørge ham om I skal se en film eller serie eller spille et spil. Eller du kan hente noget at drikke osv. Det plejer at kunne tage toppen af den pinlige tavshed :-)

Hvis det lykkes at være sammen med ham kun jer to hjemme hos en af jer, tror jeg også du forholdsvis nemt kan lure, om han kan lide dig som mere end venner.

28

jeg tør bare ikke at arrangere noget lige nu med ham, da jeg er bange for at får et nej og virke mærkelig fordi jeg spurgte.

 

29

Jeg tror ikke han siger nej :-)

Og hvis han gør, så har du jo fået afklaret, hvor han står. Husk det så er hans tab og du kan klappe dig selv på skulderen fordi du turde spørge!

26

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program