Kan han lide mig?

forumspørgsmål

Kan han lide mig?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 5 måneder siden

 Hej!

Jeg er en pige på 17, som er rigtig meget i tvivl lige nu, og håber, at jeg kan få svar på nogle spørgsmål.

Jeg vil prøve at gøre historien kort, så der kommer ikke så mange detaljer. Hvis I er interreserede, eller hvis det er nødvendigt, kan jeg godt skrive mere.
 

Historien:
Jeg var leder på en kristendoms-lejr, hvor jeg kom til at kende en dreng lidt bedre. Lad os kalde ham Simon. Jeg har altid vidst, hvem han var, men har aldrig snakket med ham før. Det gjorde jeg heller ikke rigtig på lejren, men han spillede et par gode sange på klaveret for mig (Han er rigtig god til at spille klaver. Jeg spiller selv klaver).

På ungdoms lejren, var han på besøg et par gange. Lidt efter lejren, hvor vi begge var ledere, blev jeg facerapet, hvor mine veninder spurgte ham, hvor gammel han var (19), og så blev det meget akavet for mig at se ham på lejren. På ungdomslejren havde vi flere akavede øjnekontakter med hinanden. Men vi snakkede ikke sammen. Overhovedet.

Den sidste aften sad han oppe ved klaveret. Jeg gik sådan akavet rundt i salen, for jeg vidste ikke hvor jeg skulle sætte mig. Pludselig hører jeg "kom og sæt dig her hos mig" og så sidder vi der i en time, han spiller klaver, jeg synger med.

 

Det første ungdomsmøde efter sommerferien, kommer han til mødet. Hvor han beder mig om at spille efter mødet. Lidt efter, sætter han sig ved klaveret. Og jeg var ikke hjemme før kl 2 om natten. Det var så hyggeligt! Lige da jeg stod uden for døren, så jeg et stjerneskud. Det betød noget for mig, og den aften blev jeg skudt i ham!

Et par uger senere, spørger han, om jeg ikke vil komme til et møde, hvor han skal spille. Og self. siger jeg ja! Men der snakkede vi ikke :(

 

Så en dag, skriver vi på facebook. Vi skriver om en lejr, der skal være her, i November. Jeg spørger ham, om han skal være leder, for det han han alder til. Og så svarede han, at hvis jeg skulle på lejr, så skulle han overveje det alvorligt, så gad han. (har fundet ud af det nu, at han ikke skal være leder.. Men han skal stå for musikken, så jeg kommer til at se ham der)

 

I næst sidste uge spurgte han mig, om jeg skulle spille til ungdomsmødet. "Skal du spille på søndag? Nu er det så lang tid siden jeg har hørt dig spille. Måske kommer jeg og lytter?" Og self. blev jeg rigtig glad for det! Og.. Han var der! Og vi sad til kl 1, han spillede og jeg sang :D En af de bedste aftener i mit liv! :D

 

Hvad synes I ? Tror I, han kan lide mig? Eller fatter jeg bare hans signaler helt forkert?
Min venindes kæreste siger, at han er en player, at han lokker pigerne hen til sig med klaverspillet. Det er også det, der drager mig, så jeg ved ikke? Er jeg bare "just another girl" for ham? Han virker ALT for sød, til at være en player? :(

 

Forleden sendte han mig en sang : "Adele - Someone like you" ... Han sender altid sådan nogle cheasy sange til mig? Og når han spiller for mig, så er det altid kærlighedssange.. Men måske mener han ikke noget med det? For jeg tror ikke, at jeg mener noget med de sange, som jeg spiller?

 

Hilsen

Den Færøske pige!

 

Kommentarer

Hej!

 

Han virker sød.

Altså, rygter skal man ikke altid tage sig af. man kan ikke vide sådan noget, medmindre man kender personen.

Og desuden, finder du aldrig ud af om han virkelig er sød, hvis du holder dig væk. måske går du glip af noget?

Du burde i hvert fald tage chancen. Såret, det bliver man flere gange i livet, det kan ikke undgås. Men hvem siger, det er sådan en gang? Du må jo bare prøve, at styre din "forelskelse" eller hvad du føler , og tænke at du bare tager det som det kommer.

 og så hvad der sker (;

Og hvis rygtet passer om ham vil jeg bare sige - selv en player kan blive forelsket. og det ku jo være dig (:

Og nogle drenge er altså bare cheasy :D

Held og lykke!

D.(;

738

Hej.
 

jeg var på lejren..
jeg snakkede ikke med ham, jeg kan lide. jeg fandt ud af, at det, som han gør, som jeg kan lide ved ham, gør han med alle pigerne = jeg mistede noget for ham. men jeg blev alligevel lidt ked af det, da jeg fandt ud af, at han har set mig flette fingre med min bedste ven. vi gasser bare med det.. altså at flette fingre. vi siger "jeg elsker dig" til hinanden, og "god nat søde, I<3U" osv. osv................. men nu er jeg bange for, at jeg begynder at lide min ven.... det er underligt.. jeg har ikke fortalt nogen det endnu.. for jeg har altid sagt, at jeg hadede ham.. men nu er vi blevet rigtig gode venner.. før skrev vi bare via sms.. men nu er han begyndt at skrive til mig på facebook.................................. jeg ved ikke, hvat jeg skal gøre ;( 

655

 Altså først vil jeg sige at ordet "player" ikke behøves at være så slemt, synes jeg. Selvfølgelig skal en dreng ikke have noget kørene med mere end en pige. Men en dreng skal da være intereserret i piger alt andet ville da være unomalt? Jeg tror ikke han prøver at "Lokke" med hans talent, men for mig virker det bare som om han er rigtig godt kan lide musik. Og gerne vil dele den med dig. Jeg synes du skal prøve det hele af, men du skal nok være berat på at blive skuffet. Men du kan selfølgelig også være berat på at blive posetivt overrasket 

688

For at svare på det oprindelige spørgsmål:
 
Hvis han er en dreng 19(hvilket jeg også selv er) tror jeg godt at du kan blive lidt overrasket, jeg ved ikke om han går i gymnasiet eller på Uni, eller arbejder, men jargonen er meget forskellig, og der er som jeg ser det, to muligheder, og alt der imellem; han opfører sig sådan overfor alle piger og er charmerende, høflig og generelt sød, eller du er noget helt specielt. Der er i mine øjne stor forskel på sytten og nitten, fordi normerne ændres(snarere end personen) For eksempel at man, sagtens kan klappe en pige på skulderen, uden der noget idet, når man er nitten, ikke når man er sytten, uden det virker lidt akavet, osv.(jaja, det kan man godt, blabla) Den faktor skal du være opmærksom på hvis du normalt er sammen med folk på din egen alder.
 
Jeg kan tale for mig selv; det ville højest sandsynligt betyde noget særlig, hvis jeg gentagende gange opsøger en pige. Men der er også muligheden for at han bare er efter dig, som trofæ eller for at være sammen med dig én gang.
Alt i alt, bringer det her dig jo ikke videre, men du er selv den bedste til at vurdere hvilken type han er.
 
Venligste hilsener, herfra.

670

En anden vinkel er:

 

Hvis du virkelig er forelsket i ham, og han er glad for dig, hvilket det lader til, af den ene eller anden grund, så er der for så vidt ingen grund til at du ikke skulle "udvide" jeres forhold. Hvis man vender det om og forestiller sig at en dreng ville have en pige som også ville have ham, tvivler jeg på at drengen ville holde sig tilbage, af frygt for hendes intetioner. Ja; du kan blive udnyttet, hvis han ikke føler det samme for dig, men på den anden side ville du have det ekstræmt godt, mens du var sammen med ham. Og, havd mere er så er chancen for at han forelsker sig yderligere i dig ganske lille hvis du afslår hans tilbud, om dette eller hint... 

Dette er ikke en opfordring ti l at være sammen med ham, men hvis du begærer(er forelsket) ham, og kan få ham... Som dreng ved jeg hvad jeg ville gøre med en pige i den situation. Jeg ved godt at de du går efter er et nærere forhold en en "one-night-stand" men en romantisk aften, er vel starten på et forhold? Enten det eller bare en rar aften. Mit råd er at gøre hvaddu inderst inde har lyst til. Intet mere, men heller ikke mindre.

 

Håber det giver mening for dig.

Det er i hvertfald min vurderng efter at sagen har ligget i baghoved en dags tid.

 

Med fortsatte bedste ønsker...

705

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program