kæreste sorger

forumspørgsmål

kæreste sorger

forumspørgsmål af
dreng 14 År
Oprettet 9 år 2 måneder siden

 hej

jeg er meget ked af det for tiden da min kæreste har været mig utro med en på 16. vi har været sammen først 2 måneder derefter en pause 1 månede sammen igen 1 en halv månede. mit problem lige nu er jeg er meget ked af det fordi hun var min føreste kæreste. 

hvordan kommer jeg hurtigst over kæreste soger på 2 uger højest. fordi jeg går i klasse med hende og vi skal på tur om 2 uger.

jeg har det heller ik så godt i skolen fordi jeg bliver ked af det når jeg ik koncentrere mig 100% om noget, så jeg for ik lavet mine opgaver og leiktier.

hjælp!! 

jeg håber nogle kan hjælpe med nogle tips og løsninger 

 

Kommentarer

 Det er en svær situration du står i, men jeg kender den alt for godt fra min forige kæreste. Der også gik i min klasse. Det lyder måske lidt dumt men believe me or not, det virker. " vær sammen" det lyder måske rigtigt dumt og også rigtigt svært hvis man virklig er såret. Da min x og  jeg slog op havde vi før det en aftale om lørdagen (vi slog op en tordag) vi skulle ind i byen og købe fødselsdags gave til vores fælles veninde. Men i stedet for at droppe aftalen holdt vi ved og det var skidde hyggeligt for engangs skyld bare at være venner og ikke kærester. Efter vi havde fundet den rette gave tog vi hjem til ham og så filmen "Hangover" den var ret så kunne man også få grint lidt sammen igen. For de sidste par uger vi havde været sammen havde alting været så presset på grund af alt muligt med et uskyldigt kys osv. Det var bare så fedt at kunne være venner og ikke bekymre sig om alt det der. Og det var slet ikke så akhavet da vi jo havde haft fredag nat til at tænke over tingene, og at vi jo kendte hinanden så godt , det tror jeg faktisk var en fordel ved at være kærester med en klassekammerat for man har jo kendt hinanden siden 0. klasse. Og har altid bare været herre gode venner.    

 

137

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program