Kæreste problemer

forumspørgsmål

Kæreste problemer

forumspørgsmål af
Jeppe
16 år
Oprettet 4 år 6 måneder siden

Hej. Jeg har problemer med kæresten og vores sexliv. Min kæreste er ret kinky i sengen, hun har foreslået (strap on), så hun skal stinke den falske tissemand ind i mit anus, og det tænder jeg altså ikke på. Jeg tør ikke sige noget, fordi jeg er bange for at miste hende. Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Hejsa :) Jeg er en pige på 19 og har haft en kæreste i 2 år. Mit bedste råd til dig er, at fortælle hende hvad du syntes omkring det. Hvis hun bliver sur eller slår op med dig, så er hun ikke den rette for dig, selvom det er svært. I et forhold skal man kunne stole på hinanden og respektere hinanden. Jeg syntes at du skal sætte hende ned og snakke med hende stille og roligt omkring det. Jeg håber det hjælper :) 

181

hej dreng 

hvis det er noget du ikke har lyst til vil jeg virkleig råde dig til ikke at gøre det du bliver nødt til at fortælle hende at det har du altså ikke lyst til og hvis din kæreste så virkelig elsker dig og er en rigtig god kæreste ville hun ikke droppe dig pga det 

172

Hej du

Hvis det er noget som du ikke bryder dig om, er der ingen tvang i det. Hvis hun er en god kæreste må hun acceptere og respektere at du er utryg ved situationen og hvis hun ikke forstår det, er hun ikke værd at holde på. De fleste bryder sig ikke om at få stukket noget op i anus midtpunkt, men mange føler sig tvunget til det alligevel. Kort sagt skal du fortælle hende hvad du føler omkring det.

166

Gør det, det er mega degligt og super fedt

99

ja gør det og bed hende om også at slikke dit anushol

91

Måske er det fordi hun ikke kan li' når du gør det på hende (anal), men hun tør ikke sige det, fordi alle p-videoer ligesom viser at det "gør alle". Måske vil hun blot vise dig, at det ikke altid er rart?

49

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program