Kæreste og ven, vil ikk vælge

forumspørgsmål

Kæreste og ven, vil ikk vælge

forumspørgsmål af
Elijah
16 år
Oprettet 9 år 9 måneder siden

Hej. Jeg er en dreng på 16 og har været sammen med min kæreste i næsten 5 mdr. Vi har kendt hinanden i 9 mdr tror jeg. Jeg har også ven gennem lidt over 2 år men i de 2 år har mig og hende været on off kærester. Da jeg mødte min nuværende kæreste E, havde jeg lidt med begge to. Så fandt jeg sammen med hende som nu er min gode ven og eks, men var hende utro med E. Så lidt tid efter fandt jeg sammen med E, men var hende utro to gange med min eks. E hader min ven, men hun er en af de eneste venner jeg har. Ved at E gerne vil have jeg skal cutte kontakten med min ven, og hun siger hun snart ikke kan mere, af frygt for jeg er hende utro igen, med min eks Hvad skal jeg gøre..??

Kommentarer

Altså, nu er jeg selv meget i mod utroskab, så er ikke selv sikker på mit svar.

Sådan som jeg forstår det, så er du sammen med hende her E igen, og hun er bange for at du vil være hende utro igen, med din eks. Nu vil jeg bare være ærlig og sige, at hvis jeg var E, så var jeg allerede skredet, men det er jeg jo ikke..

Hvis du virkelig ved, at du ik vil være hende utro igen, så prøv, at vinde hendes tillid tilbage. Tillid er jo også noget af det vigtigste i et forhold.

Hvis jeg var dig og gerne ville beholde E, så ville jeg nok droppe hende eks'en. Ja hun er måske din eneste ven (eller hvad du nu kalder hende), men vil du virkelig ha' at din kæreste, hele tiden skal rende rundt med en uro i sig, hver gang du siger at du skal være sammen med din såkaldte ven. Og hvis du har tænkt dig, at lyve for hende om hvem du skal være sammen med, så bliver hendes tillid til dig, helt klart mindre.

Hvis du ik forstod mit råd: drop din eks/ven eller så må du vælge. E eller din eks. Du kunne også prøve, at overbevise E.

BTW: Hvis hun er din eneste ven, så prøv måske, at få flere venner. Ved godt, at det er en svær opgave, har heller ik selv nogle venner, så forstår udmærket dit lille dilemma.

Det var bare mit råd håber du kan bruge det. Din lille beskrivelse, var meget forvirrende, så du må undskylde hvis jeg har misforstået noget af det, eller det hele.

- Rosa

486

Undskyld at det var forvirrende
Men du forstod det rigtig
Men min eks/ven har sådan psykiske problemer og jeg er den eneste som sådan støtter hende..så vil jo ikke have der sker noget, hvis jeg dropper hende.

484

Okay.. Prøv så, at spørge dig selv: Hvor meget elsker jeg E?

Er hun en du kan se en fremtid med? Nu snakker jeg ik om, at i skal giftes og få børn, men hvis du ved, at forholdet måske, kun kommer til at vare fx, 3 måneder, så synes jeg, at din ven, bliver første valget. Et vendskab holder som regel længere end et forhold.

Det ville dog være noget helt andet, hvis du vidste at det ville holde nogle år.

Du skriver jo også at din ven/eks har nogle psykiske problemer, og du er den eneste, som støtter hende. Jeg synes, at det er godt du støtter hende. Derfor synes jeg heller ik, at du kan tillade dig at smutte fra hende.

Dog synes jeg ik, at du bliver nød til, at vælge. Du kan gøre mange ting, uden du behøver, at sige farvel til en af dem.

*Du kan snakke med dem begge to om det.
*Du kan, som sagt, prøve at overbevise E, om at du aldrig vil være hende utro igen.
*Hvis E ikke allerede ved det med, at din ven/eks har nogle psykiske problemer, så fortæl hende det. Det kan måske ændre hendes syn, en lille smule.
Osv.

Som sagt så kan du gøre mange ting, men jeg synes, at du skal snakke med dem begge om det og fortælle E om din ven/eks'es problemer.

Du skal bare være helt sikker med dig selv, at du ingen følelser har for din ven/eks.

Uanset hvad, så synes jeg ik, at du skal vælge, men hvis det er nødvendigt, så vælg din ven. Det ville dog bare ikke være så smart, hvis du så senere finder sammen med hende din ven.

- Rosa

463

For det første kommer du med utrolig gode råd
E ved godt min ven har psykiske problemer, men mener hun bare vil have opmærksomhed. Det ender altid med vi skændes hvis min vens navn bliver nævnt.
Ville bare gerne have jeg kunne have begge i mit liv uden problemer, men min kæreste er ret jaloux også videre så det er lidt svært..
Men jeg kan godt se en fremtid med E, holder mere og mere af hende for hver dag der går

-Elijah

503

Har din ven/eks noget imod E?

Hvis hun ikke har noget imod E, så kan jeg kun se, at det er E, som er problemet, i din lille situation.

Og hvis det er tilfældet, så spørg E, hvor meget du betyder for hende. Hvis du betyder nok for hende, så burde hun stole på dig.
Med hensyn til jalouxsien, så er det en rigtig dårlig ting i et forhold.

Nu ved jeg ik om du er en romantisk type i et forhold. Men prøv, at gøre noget romantisk for hende, vis hvor meget du holder af hende, sig hvor meget du holder af hende.
Det kan være, at hun bliver mindre nervøs, om du vil være hende utro igen, når hun ved hvor meget du holder af hende.

Prøv, at lade vær' med at nævne din ven/eks'es navn, når du er sammen med E. Medmindre det omhandler din situation og prøver at snakke med hende om det hele.
Det kan sikkert også medfører færre skænderier.

Andet ved jeg sku ik hvad jeg skal sige..

- Rosa

503

Okay mange tak for alle dine svar
Vil prøve at være romantisk og sådan
Håber det hjælper
-Elijah

524

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program