Barbering

forumspørgsmål

Barbering

forumspørgsmål af
Peter
15 år
Oprettet 3 år 10 måneder siden

Jeg er en dreng på 15 år som lige har været sammen med en pige på 16 hvor jeg snavede for første gang. jwg tænkte at det nok snart ville udvikle sig til mere, fx sex eller orasex og derfor ville jeg gerne barbere mig dernede.

jeg er ikke sikker på hvordan man gør, gør man det i badet med sin skraber så alt håret bare falder ned på gulvet, og skal man bruge barberskum ligesom når man barber sig i ansigtet? 
jeg håber der er nogle der har prøvet det før eller ved hvordan man gør som kan hjælpe mig:)

Kommentarer

Hje du. Jeg er selv en dreng der har en lille smule erfaring på området, da jeg nogle gange selv har barberet den, men ikke så tit.

Det jeg normalt plejer at gøre er, lige først at tage en negle saks og så klippe hårderne langt ned, så det er lidt lettere at barbere. Det er nemmest når hårene ee helt tørre. Derefter tager jeg en helt ny god skraber, og jeg er sikker på jeg har en masse barberskum. Jeg stiller mig i badet og begynder bare at tage barberskum på og skraber. Det skal kun gøres med hårderne og sørg for hele tiden at skylle barberbladet fordi det blir hurtigt fyldt med hår.

ved kuglerne kan du også bare barbere på den måde, men vær forsigtig. 

Til sidst bruger jeg en masse god fugtighedscreme og det gør jeg 2 gange om dagen, hver dag i en uge. Så blir den også sådan mere blød og lækrere.

80

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program