Kæreste

forumspørgsmål

Kæreste

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 2 år 9 måneder siden

Jeg er 17 år og har en kæreste på 16 år... i dag har vi en månedsdag og jeg er sikker på at han ik husker den.. føler nogle gang at vi er ikke rigtige i et forhold for det er mest mig der skriver til ham og bruger energi på det hele. Han er mega generet. Skal jeg prøve at skrive til ham om idag ..eller skal jeg lad være og vent til i aften.. han er nu sammen med vennerne i en festival, men tænker selvom han er, så gør det ik noget hvis han bruger 1 min på at spørge om hvordan jeg har det. Hvad gør jeg?

Kommentarer

Syntes du skal prøve at lave en talebesked på snap? Eller ringe til ham og lyde glad, og så hvis Hamburg ikke husker den så sig det med at du er ked af han ikke husker jeres månedsdag og sig at du ikke føler han vil dig så meget. Men konsekvensen bliver måske at han slår op? Prøv dig frem. Held og lykke herfra!

74

Jeg synes du skal prøve på at skrive til ham, du kan f.eks prøve at gøre det på en lidt "uskyldig" måde hvis man kan sige det sådan, altså at du spørger om han ville lave noget senere, eller om han kan huske hviklen dag det er i dag og nu er jeg godt nok selv kun 14, men jeg kender det godt, og jeg kender det også godt med at ens kæreste ikke sprøger ind til om man har det ok.
KH Nicoline

66

hej Nikoline... har ikke rigtig tænkte på det du skrev.... men problemet ligger nu på at jeg skrev til ham ( hejsä håbede på at du vil huske men tilykke med vores månedsdag søde ) så skrev han bare (ilm heheheh) og han skrev kun det blev jeg tosset og skev( ik for at være hård men synes ik det er sjovt jeg ønsker du vil huske det ) så svar han bare (Gg---> good game) også skrev jeg (fedt svar) og han sendt bare en hånd emoji der siger (ok) .
synes du at jeg har overreageret???

75

Du ligger ikke for meget i det! Det lyde lidt som om at han er ligeglad med dig...Det fortjener du ikke! Hvis jeg var dig, ville jeg begynde at være ligeglad med ham. For hvorfor bruge krafter på en der er røvligeglad?

Hilsen pige, 16 år

83

hej theGUUrl . mange tak for dit savre.... jeg havde snakket med ham igår og vil meget gerne skrive vores samtale her
mig: hej hvordan var din dag?
ham: godt dig
mig fint nok hvad har du lavet?
ham. været i legoland
mig. var det dig der havde en hvid hoodie på?
ham ja, kun i starten, men tog den af bageefter , det var fu'''' varmt
mig så var det dig jeg så
ham var du der?
mig . ej bare joke og det med din hvis hoodie var bare et gæt

ham ok (han blev igen kold)
mig hvorfor er du så iskold de senste par dage?
ham sådn er jeg bare
mig er der sket noget er der noget galt ? har jeg lavet noget ?
ham . skal jeg fortælle dig nu eller imorgen
mig fortælle hvad
ham skal jeg gør det nu ?
mig ja
så skrev han at han er ikke klar til at have en kæreste lige n og at hann ved at det er pænt klamt at gøre det over besked men jeg har sagt ja til det og at han vil mødes med mig idag for at snakke tingene ud

hvad skal jeg gøre, hjelp venner pls

72

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program