Kæmpe fejl til fest

forumspørgsmål

Kæmpe fejl til fest

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 3 år 8 måneder siden

Goddag, jeg har været ret dum, og putte mig selv i denne situation, der går således.
Jeg var til en fest, og bliver fuld. Meget.
Denne pige, ligger an på mig, og det skal siges at hun er ikke min type, og slet ikke pæn.
Det ender med at jeg får et blæs og sådan, og nu går jeg og tænker på hvor idiotisk det var, og føler mig som en kæmpe tåbe, er bange for at andre vil se mig på en negativ måde nu.

Sagen er at jeg kan ikke tilgive mig selv, fordi jeg var opsat på at sådan en situation som dette ikke skulle ske, og det gjorde den så. Kender ingen andre der har lavede sådan et stunt her, og det går mig også på, da det får mig til føle som en idiot. Pls hjælp.

Kommentarer

Kan ikke helt forstå hvad problemet er???

183

Jeg forstår det godt.. personen her er ked af den fejl han har lavet og kan ikke komme videre i livet, derfor skriver han om hjælp.

184

Hey. Forstår godt du har det skidt med det, men det er jo sådan det kan gå. I var sikkert begge meget fulde, og så hyggede i jer. I er unge, det skal i have lov til! At pigen var grim, burde ikke være et problem. Det ville være ret overfladisk, hvis det kun var fordi hun var grim, at du fortryder nu:/

193

Hej du.
Har selv stået i en lignende situation, og det værste du kan gøre, er at fortryde det. Sket er sket. Men jeg syntes det vigtigt du giver pigen lidt opmærksomhed, så hun ikke bare føler sig udnyttet. Hilsen Anonym

185

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program