Jeg vil vildt gerne gå med bh, men jeg er alt for genert til at spørge min mor!

forumspørgsmål

Jeg vil vildt gerne gå med bh, men jeg er alt for genert til at spørge min mor!

forumspørgsmål af
Miiq
Oprettet 7 år 7 måneder siden

Heeeii!<3 Jeg vil vildt gerne gå med bh! Der er rigtigt mange piger fra min klasse der går med bh, så det vil jeg også gerne og jeg er sikker på at min krop er klar til det, men jeg tør bare ikke at spørge min mor eller far! Lige nu går jeg bare med sådan nogle... nogle.. jeg aner faktisk ikke hvad de hedder men de ligner lidt en normal undertrøje der bare er blevet klippet over lige under brysterne. Faktisk har jeg to bh'er som jeg gemmer i en rode kasse, men jeg tør ikke at gå med dem for når de bliver vasket kan min mor jo ikke undgå at se dem. Udover mit problem med at spørge mine forældre, aner jeg heller ikke noget som helst om størelser og sådanne noget og jeg har prøvet og kigge i mine egne bh'er som jeg godt kan passe, men der står kun "str. 12 år" og det eneste jeg ved om bh str. er at det har noget med bogstaver og gøre, så plz hjælp!..

Knuzz Miiq!:D  

Kommentarer

Jeg har det sq præcis som dig, det kan bare føles vildt nedern at at se ens veninders smarte og sexede bh'er,når man selv bare har en vildt barnlig "bbh" (børne bh) Her forleden dag spurgte min kusine (19 år) om vi ikke skulle tage ud og shoppe bh'er, men jeg sagde nej og det har jeg bare fortrudt mega meget nu :I. Men held og lykke ;) -Jeg håber at du for løst dit problem!!<3

mvh. Mille

678

 Hej. 

Jeg var også rigtig nervøs da jeg skulle spørger min mor om jeg måtte begynde at bruge BH. 

Men en dag skulle vi i H&M fordi jeg skulle have en ny bluse hun havde lovet mig, så gik jeg lige en omvej med min mor, så vi kom til at gå ved siden af undertøjet. Og så spurgte jeg om vi ikke lige kunne kigge, og så fandt jeg en helt vild sød en, og så spurgte jeg bare om vi ikke kunne købe den, og så sagde hun jo, og kom med en mere som hun syndes der var sød.

-så det blev lige til en bluse og 2 BH'er den dag :-D -for 1år siden eller sådan noget.

705

Hvor finder man de der bbh'er?

435

Hej! Vil bare lige sige at du kan finde nogle helt fine toppe, i enten h & m eller kvickly, du kan faktisk købe det mange steder! Hilsen en pige på 12 år som nu har brugt dem i et par år nu :)

319

Altså, hvis din krop er udviklet nok til bh'er, kan du jo spørge din mor, om ikke i kunen gå ud at kigge på tøj eller undertøj, og gøre som jeg kan se en anden har gjort - at gå hen og kigge på bh'er og sige, at du egentlig godt kunne tænke dig sådan en, fordi du føler det ville være rart, fordi du er klar til det og at du ikke er den eneste, der er begyndt at bruge det.

en bh kan fx. hedde 70A.

70 er cm rundt om dig, lige under brystet. og A er skålens (den der "holder" brystet) størrelse.

 

den mindste omkreds er 65, og så er der 70, 75, 80 osv. men du kan mærke hvilken størrelse du skal bruge, eller måle det (:

den mindste skål er AA og til bryster der lige er startet udkvikling (: A er så den næste, og så B, C, osv (:

Men du kan måle rundt om, og så kan du se, hvilken skål der ser ud til at passe bedst. Det er bare vigtigt at bhen sidder rigtig godt til! selvfølgelig skal den ikke stramme men den skal sidde så den lige præcis passer. Ellers, kan du få hjælp af ekspedienter. (:

 

D. (;

615

hej D!

jeg ville bare lige sige at nogle af de flade i min klasse også går med bher (jeg går i 5) og pga at de ikke har så store bryster bruger de en a 60 som de har fundet i h og m ville bare lige sige det så du ikke går og tror noget forkert... det er ikke for at rette på dig men bare lige så du ved at der rent faktisk findes en mindre... :)

640

Man kan faktisk godt få bh'er i størrelse 55A og 60A og 65AA så 55A er den mindste ;-)

500

Jeg har selv lige fået min første så ville lige hære hvor man kan finde de små str med bøjle?

188

 Jeg kan sagtens selv huske, da jeg skulle starte med at gå med bh, og hvor svært det var at tage mig sammen til at spørge min mor, om det var ok, og så købe en bagefter. 

Jeg kender selvfølgelig ikke din mor eller dig, men jeg selv synes det var svært, fordi det jo handler om at blive voksen og gerne ville ligne de andre, og også lidt om at være sexet og have former, man ikke ha haft så længe. Min mor er meget konservertiv. Hun tror ikke på sex før ægteskabet, og jeg var bange for, at hun ville synes jeg var for tidligt ude og "forkert", fordi jeg gerne ville have en bh. 

Men hun overaksede mig meget med ikke at gøre et stort nummer ud af det, da jeg sådan lidt uskyligt fik hende lokket over i undertøjsafdelingen og viste hende en helt "plain" hvid bh. Hun hjalp mig endda med størrelserne.

Jeg synes, du skal tænke på at din mor højst sandsyndligt bare ikke har tænkt over at du kunne have brug for en bh, så når du siger det, synes hun nok ikke at det er "a big deal". Og hun kan helt sikkert jælpe dig med størrelserne.

Ellers så tag ud at shop med en veninde og spørg ekspedienterne om hjælp til størrelse, og så bare vis din mor, hvad du har købt, når du kommer hjem. Du kan jo bare starte med de fine, hvide bh'er. Ingen grund til at overraske hende med en pink, blonde sag af silke... 

Håber det lykkes for dig at komme igennem det på en måde, hvor du føler dig god til pas. 

Knus

615

 Hej;)))

Jeg har prøvet det der med at man gerne vil bruge bh men ikke rigtig tør spørge sine forældre om jeg må få en bh... jeg sagde bare til min mor at jeg skulle vise hende noget tøj på internettet (http://www.smartkids.dk/tweens/undertoej#currentCatalog=[category]&category=[5246]&sort=[LatestOffers]&pageSize=[45]&gender=[2]&price=[39,200]&level=[1]) så gik jeg ind under undertøj og viste hende et par bh'er og så bestilte hun en sort og en hvid bh til mig...

Håber du får løst dit problem<33

KNUZ ME!!

571

(BH problemer       

Hej;)))

Jeg har prøvet det der med at man gerne vil bruge bh men ikke rigtig tør spørge sine forældre om jeg må få en bh... jeg sagde bare til min mor at jeg skulle vise hende noget tøj på internettet (http://www.smartkids.dk/tweens/undertoej#currentCatalog=[category]&category=[5246]&sort=[LatestOffers]&pageSize=[45]&gender=[2]&price=[39,200]&level=[1]) så gik jeg ind under undertøj og viste hende et par bh'er og så bestilte hun en sort og en hvid bh til mig...

Håber du får løst dit problem<33

KNUZ ME!!)

Hej;)))

Ved du meget om BH'er???
Hvis du gør ved du så om AA det er den mindste BH størrelse??
Fordi jeg skal bruge sådan en

KNUZ Mille!! ;)

700

HEI! Ja. AA er den mindste str. F.eks. AA 70 ;)

627

Der findes også 70AAA...

588

Nej AA70 er ca. Den mindste bruger ikke bh endu men vil spørge min mor når hun kommer hjem fra arbejde
Knuuuz
Sidsel.<3

468

Det er det ikke

541

Jeg har det præcis ligesom dig, er bange for at hun siger nej eller bliver sur. det ved jeg jo selfølig at hun ikke gør men jeg er stadig nærvøs vi skal snart ud og se på undertøj så der spørg jeg hende hvis jeg kan for jeg er mega nærvøs håber du finder ud af noget :-)

575

hej

jeg kan godt forstå dig. jeg var hurtigt hvad det angår udvikling. da jeg var 9 havde jeg allerrede bryster, og i sådan en alder var jeg bange for at spørge. da jeg så var 10 og vi holdt juleaften havde jeg talt om det i et år, a jeg så endelig pakker gaven op fra mine sorebrøderes far var det en top. nu fylder jeg snart 11 og mine bryster er blevt okay store. mn tøre ikke spørge mine forældre. om en rigtig bh hvordan skal jeg spøre

hilsen trunte

635

 Hej

jeg turde heller ikke, jeg vil måske vise min mor en side på nettet hvor jeg har fundet en masse små bh som jeg har puttet i en indkøbskurv..... jeg er meget nervøs og er ikke sikker på at jeg vil gøre det...
jeg håber i har fået nogle løsninger som i/ du ka fortælle mig pleass hjælp...

706

Hej Trunte. Jeg er lige fyldt 13, og jeg fik min første bh for ca. 2 år siden. Mine bryster var allerede okay store da jeg var 11. Jeg var rimlig bange for at spørge min mor, pga at hun er lidt gammeldags;) Men en dag da jeg var på vej hjem fra skole, syntes jeg lige jeg ville gå ind i Valbys bh butik. Der var mange der begyndte og hjælpe mig, både med størrelser og andet. Der købte jeg min første bh. Jeg viste den til min mor, og far. Jeg havde forventet de blev sure men min mor kom bare ind med en pose bhér hun havde købt.
Start med noget hvidt, og ikke sådan nogle neonfarver.
Håber du finder ud af det.
Knus Cecilie.

523

Jeg havde også gået i lang tid og ønsket mig en bh, omkring et år. Jeg havde ligesom dig også en lille bh med nuser som jeg gemte. Jeg havde svært ved at spørge min mor om jeg måtte gå med bh. Jeg fik så taget mig sammen til at spørge om jeg ikke kunne få nogle ny små toppe. Vi tog så i h&m, og der hang så nogle små toppe i lyserød og baby lilla osv, og så sagde jeg at jeg syndes at de måske var lidt for lyserød. Og så sagde hun så at vi kunne jo prøve at gå ned i dame undertøjs afdelingen og se om vi kunne finde en bh jeg kunne passe vis jeg ville. Det kunne vi godt prøve sagde jeg så (og strålede inden i!) Og så fik jeg to sorte bh'er.

 

Knus her fra :)

623

 Hej alle jer!

Jeg kan se, at I er mange, der ikke tør spørge om lov til at begynde at gå med BH.
Jeg tror, at hvis i "mander" jer lidt op, og spørger jeres mødre, om I må få en BH så tror jeg, at I vil opdage at det slet ikke er så slemt. BH'er er en helt naturlig del af en teenage piges liv, og din egen mor har jo også skulle købe en engang.

Så jeg tror ikke, at der er nogen grund til at finde på små snedige planer til hvordan I kan gøre. 

Prøv at overvinde jeres generthed, det kan godt gå hen at blive en fordel når I bliver ældre og måske får jeres første mensturation. For så skal I jo også købe bind og den slags. (Med mindre I allerede har været igennem det)

 

Men piger, der er ingen grund til at  være bange for det. For hvad er det værste der kan ske? At hun siger nej? 

Håber jeg er til hjælp, og ikke lyder alt for selvsikker.

Held og Lykke,

T.

597

jeg har talt med min mor men hun siger at jeg først

må bruge bh nå jeg kan passe en B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hun er bar e så underlig

646

Køb en DD 85, hvis du bruger sådan nogle så får du en masse opmærksomhed!

582

heij mig og min mor vi snakker tit om det hun er meget åben jeg er også 12 jeg har 5 bh'er men de 3 er for store men de to jeg kan passe må jeg godt  gå med men de er rigtig barnlige med nuser.det skal lige siges at jeg har arvet dem

men jeg kiggede på google og jeg fandt en side men bh'er og sagde til min mor jeg godt ville ha en og hun sagde okay men der går nok lidt tid før jeg køber den

560

Hvad hedder den hjemmeside??
c

556

Hejsa!

Jeg har næsten lige fået to nye BH'er af min mor. Jeg var hjemme hos min veninde en dag, og der prøvede jeg en af hendes BH'er (a 70) jeg fandt ud af at jeg godt kunne passe den, også kunne jeg jo selvfølgelig også godt tænke mig sådan en selv. Så da jeg sad i sofaen med min mor en aften, sagde jeg at jeg havde prøvet hendes BH og godt kunne tænke mig en selv. Og næste dag tog vi ud og købte to BH'er :-)

P.S hvis du næsten kan passe en a 70 og gerne ville have at den sidder stramt, kan du eventuelt tage en "børne bh" udover for du skal jo ikke gå og vise din BH til alle!

607

 

hellow :3

jeg spurgte bare min mor om ikke vi kunne tage ned i byen. og så gik vi i H&M og så trak jeg hende med ind i undertøjsafdelingen og sagde at jeg godt kunne tænke mig nogle BH'er. hæh. så købte hun to til mig. :3

642

altså jeg ved at en aa er det mindste man kan bruge. jeg vil også gerne gå med bh men tror at pigerne i min klasse vil drille mig. Den enste jeg kan snakke med om det er min farmor, lidt mærekligt men hun hjælper mig, jeg ved jeg skal bruge en aa, lige for tiden går jeg også  med de der små undertrøjer. altså mit råd er at du bare skal prøve at vente lidt og så se om din mor eller far syntes du er udvikligt nok. ellers kan du købe en strop løs bh, det var mit svar håber du kan bruge det til noget.

 

ps du skal ikke være bange for at din mor finder ud af det, fordi det kommer jo til at ske på et tidspunkt. du skal heller ikke være bange for at dine venner driller dig for så er dte bare dem der er noget galt med og ikke dig, jeg syntes at du skal snakke med di  mor først.

 

ps igen: og jeg er 12 år

 

622

Ja lige præcis. Jeg gik i marts med sådan nogle der næsten ligner en bh bare uden støtte og sådan, fra sayso hvis interesseret og så spurgte min mor mig på et tidspunkt "skal vi snart ud og købe nyt undertøj" jeg svarede ja og hun spurgte indtil om størrelsen stadig passede og sådan og jeg sagde at den var begyndt at sidde lidt løst. Nogle uger senere havde vi været op i en undertøjsforretning hvor de havde hjulpet med den helt rigtige størrelse og så havde jeg en bh.

487

 Heii

 

 

Jeg har det på samme måde som dig jeg er også bange for at spørge min mor ad, for jeg føler min krop er klar til det.

men jeg prøver håber at der kan ske oget:)

651

 Hej jeg har det ligesom dig jeg er 13 og går i syvende klasse jeg kan sagtens passe en a og b skål fra h og m men jeg tør ikke spørge min mor hun er sådan en go natural type og je er bange for at hun Vil sige nej osv men jeg vil så gerne vi er en lille gruppe agtig ting i min klasse som ret tit er sammen og jeg er den eneste som ikke går med bh og det Erling nederen...

662

Hvis du går i 7. Så skal du bosnier konfirmeres. Sig at du vil synes det var rart at have en stropløs bh til under kjolen og så når i er ude for at prøve en kan du jo sige den sidder godt og på den måde hentyde lidt til at du er klar til at gå med bh :-)
Hilsen mig

632

Snart*

645

Hejsa:) Jeg føler lidt at jeg er den eneste som ikke har haft det problem, men whatever<3
Din mor har selv været der og vil sikkert forstå dig, hvis du får et nej så får du et nej og gør som et par af mine veninder, gå ud og køb nogle selv:P Ej, jeg laver sjov:) Jeg ville snakke med min mor om det og forklare hvorfor

-Mussen

676

 min storesøster har ca. 10 bh som hun har givet mig, jeg kan ca. passe 5.
nogle af mine veninder går med dem og fra min parralelklasse, jeg har haft bh på de sidste 4 dage inden juleferien, og jeg tager den af når jeg kommer hjem så mine forældre ikke ser den. 
aner virkelig ikke hvad jeg skal gøre, fordii jeg er den mindste af mig og min søster så jeg skal jo helst ikke være for hurtig på den med alt det der, jeg er deres lille engel kan man kalde det. og jeg ved heller ikke hvordan jeg spørger om jeg må gå med makeup.
jeg er 12 år 
forhånd. tak

ps. dejligt hvis en forældre ville skrive herinde hvad de ville sige til deres barn kom med sådan et spørgesmål?:-)
beklager stavefejl.

657

Hej

Er der en hjemmeside hvor man kan se om der er nogle BH'er 

Jeg kunne godt tænke mig en BH men jeg tøre ikke spørge min mor om jeg må gå med en og jeg er bange for at min lillebror gør grin med mig... Jeg har en veninde som går med det.

Jeg er 11år og ved ikke om der er nogle jeg kan passe

Knus Miiq! :D

671

 Hej, jeg vil foreslå dig at fortælle din veninde om det og så kan i tage i h&m i se hvilken størrelse osv. 

697

Hej

Då jeg var i H&M ville jeg finde en bh, jeg fandt en i 80 B og senere var jeg i en rigtig bh butik der fandt jeg ud af at det ikke skulle være men 65b-70c

Mit budskab er at H&M's størrelser ikke passer♡

503

hej du kan bare søge på BH´er til teenagere, og så kommer der en masse hjemmesider op, f.eks. zalando der kan du finde AA BH´er

573

hej
du kan bare søge på BH´er til teenagere og så kommer der nogle hjemmesider op, så prøv at gå ind på dem, jeg har også selv fundet nogle Bh´er inde på zalando og det var en 70B men du kan få 65AA og 70AA osv.

544

Heej :) Jeg har stået samme situration, men jeg havde fået nogle af mine kusiner, jeg valgte at begynde at bruge dem, fordi toppe passede mig ikke rigtig mere... Jeg fortalte ikke mine forældre jeg begyndte at bruge det... Jeg smed bare en til vask på et tidspunkt, så finder de selv ud af det.. uden du høvs at sige noget til dem...
Du kan spørger nogle af dine veninder om du må prøve deres og se om det er den størrelse du skal  bruge, så kan de altid hjælpe dig hvis de har forstand på det :)
Knus "mig" :)

702

  Hej. 

 Jeg har de helt samme problemer som mange af jer andre! Jeg tør virkelig heller ikke spørge min mor, men jeg  tror hun siger ja, men mig og min mor tager aldrig rigtigt ud og shoppe.  Jeg ville gerne have en bh  begrynd af at i en fra min klasse begyndte med at bruge bh. Jeg synes jo at min krop er klar nok, men vider så  var der en anden fra  min klasse der begyndte og hun er den seje type i ved en drengepige. Hun er jo lige  så tynd som mig og vist og også lige så høj som mig. Det er bare det der er  problemet. Jeg ville gerne have  en, men tør  ikke spørge  min mor. Selvom min mor ved meget om mig så jeg har mere tillid til hende, men  tør stadig ikke rigtigt at sprøge hende. 

 Så hvis der er nogle der ville sød at hjælpe er i velkommende!!!    

 Hilsen Den generte 

596

Hej jeg har det på præsic samme måde. både min farmor, bedstemor og faster har antydet til det! problemet er bare at min mor ikke kan se det. Jeg har lige fået menstrution og jeg håbede jo at det ville få min mor til at indse hvor udviklet jeg er, alle omkring mig begynder bare at bruge BH og jeg er ofte meget mere udviklet end de er... I min opfattelse er det moren der siger til barnet at hun skal bruge BH ikke barnet der skal sige det til moren. men måske venter hun bare på at jeg skal sige det til hinde???

522

Har samme problem jeg vil selv grene have en men jeg gå tit og kikker på nogle men turer ikke spøgre

72

   

  Hej alle sammen:D 

 Jeg gad godt at begynde at gå med en bh. Jeg tør bare ikke spørge min mor. Der 2 piger fra min klasse går  med nogle og en af dem er jo en drengepige. Jeg er på størrelse med hende, men tør ikke tale med min mor  om det. Jeg synes ellers jeg er klar til det nu. Jeg tænker bare hvad nu hvis jeg ikke må eller hvis jeg ikke kan  passe den. 

 Hvis der er nogle der ville hjælpe mig så giv mig et tip så er i søde. :D :D  

 Ps. Jeg tager aldrig ud og shoppe med min mor, men min mormor gør jeg. Hun kommer i vinterferien. Jeg taler  også virklig meget med min mormor om mine problemer. 

 Hilsen mig der tror jeg er klar nok :D :D

578

 Har en ide! Siger til min mor at de der topper hopper op over brystet( for det gør de hele tiden) og så må jeg håber på t hun siger jeg skal prøve nogle af min søsters gamle bh'er som jeg har liggende op i skabet<3

havde selv samme problem med toppe, men det gik godt. Jeg blev nemlig irriteret over man kunne se agtigt formen på ens bryst gennem blusen, og jeg skulle til koformation.... Så sagde hun vi kunne tage i h &m og kigge på toppe

håber det er den perfekte plan og at hun ikke bare siger "lad os gå ud og finde nogle andre slags toppe:/

603

Har prøvet det samme det virkede bare ikke...

540

 Hej alle jer der ville gå med bh.
 Jeg kender godt hvor irreternde det er. Jeg skulle ud og købe nogle toppe med min mor. Vi tog ud i H og M
 Der fandt vi nogle og prøvet dem. Jeg sagde de sad dårligt og min mor sagde jeg måske skulle bruge en bh. 
 Der var virklig mange. De var allesammen store. Min lillebror var med og han skulle på toilet. Min mor sagde  bare at jeg skulle prøve og se om der var en bh i min størrelse, mens hun gik på toilet med min lillebror. Jeg  kiggede stille og roligt rundt. Der jeg fandt en. Jeg gik ind i et prøverum og den passede helt perfekt. Der min  mor kom synes hun den var vildt sød. Hun købte den til mig, men der var to i. En sort og hvid. Man skal ikke  være bange din mor vil nok forstå dig alligevel. Tro mig det gjorde hun vil mig hun synes jeg er virklig flot og  mine bh'er er flotte!!! Bare prøv at logge lidt med hende det gjorde jeg! 

661

 Jeg forstår ik hvorfor man egenligt skal gå i bh? De voksne vil have at jeg går i bh men det gør jeg ik. Hvorfor er det sådan en Big deal?

707

Fordi at brysterne har brug for støtte. På nogle piger gør det ond i brysterne, når de bevæger sig. Det kan være ret ubehageligt, og derfor ville det kunne være rart med en bh, som kunne holde på brysterne :-)

536

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program