Alt, alt for meget...

forumspørgsmål

Alt, alt for meget...

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 4 måneder siden

For i tiden:

Det hele startede da jeg var 11 år, jeg gik i 5. klasse og var glad for at gå i skole. Jeg havde mange venner som jeg tit var sammen med. Men pludselig fik jeg øje på et spil, som hed Habbo (spiller det stadig, bare ikke så meget). Jeg blev mere og mere "afhængelig" af spillet, hvilket ikke var ret godt. Men de venner og veninder jeg engang havde begyndte at blive meget mere uvenlige over for mig. Og jeg begyndte kun at være sammen med min bedste veninde.

Jeg begyndte at få det meget dårligt, da jeg faktisk er meget følelsesladet (mine handlinger blir på en måde styret af mine følelser). Jeg fik nogle gode net-venner på Habbo, som jeg faktisk stadig er venner med. Og jeg mødte en dreng, som jeg blev meget tiltrukket af.

Min bedste ven forlod mig, da jeg skulle på ferie i 2 uger. Jeg skulle hen til Kina, og hun vidste selvfølgelig at hun ville blive meget alene. Så hun snakkede med vores klasse lærer og alle de andre piger. Og da jeg så kom tilbage ignorerede hun mig den første uge, og jeg havde ingen andre at gå hen til. Og det har jeg stadig ikke.

Da jeg blev 12 år begyndte jeg at cutte, fordi jeg var meget alene. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, og de eneste venner jeg havde, var faktisk dem fra nettet. De hjalp mig igennem mit år.

I pinse mødte jeg ham. Jeg var sammen med ham i 2 timer, hvorefter jeg skulle afsted til et traf. Det var nu ret hyggeligt<3

Besøget: 

En dag fik vi besøg af nogle fra Cyberhus, hvilket var derfor jeg lærte dem her side at kende. Ham vi fik besøg af var meget flink, og meget rar at tale med. Men nu har jeg for alvor brug for jeres hjælp!

Nutiden:

Verden er lidt anderledes nu. Jeg har ikke helt nogle venner tilbage, men har stadig nogle jeg lige kan tage hen og snakke med og være sammen med ovre i skolen. Men jeg sidder for det meste alene. Jeg synes stadig at skolen er spændende, men alle de andre fra min klasse er meget larmende, da de ikke er så interesseret i det vi laver derhenne.

Jeg mødte ham igen i efterårsferien, og vi havde skrevet meget godt sammen inden da. Og jeg havde fundet ud af, at vi godt kunne lide hinanden på samme måde. Ham og jeg skulle være sammen i 3 dage og 2 nætter, hvor han skulle sove sammen med mig.

Nætterne var nogle jeg ikke helt glemmer. Vi var sammen på en måde, som jeg havde ønsket vi først havde ventet til, til at jeg var 15 år mindst. Vi glemte beskyttelse, da vi bare hyggede os og var glade sammen.

Da han skulle afsted, blev jeg meget ked af det. Fordi jeg vidste, at jeg ikke ville se ham lige med det samme igen. Og nu er der gået en måned, og jeg er meget nervøs for, om jeg nu er blevet gravid. Er jeg mon det?

 
Grunde:

- Jeg har taget meget på.

- Jeg er blevet meget sulten, meget ofte.

- Jeg har ondt i maven, og går grundt og er ked.

- Jeg har mavepinde og hovedpine uden at have feber eller noget.

 

Hjælp..:

Jeg ville blive meget glad for, hvis I kunne hjælpe!

 

- Tak på forhånd.

 

Kommentarer

Hej Anonym

Jeg har flyttet dit indlæg fra livsfortællinger, og hertil debatten fordi du beder om svar og hjælp.

Du nævner i dit indlæg at du, i din skole, har haft besøg af en voksen fra Cyberhus...du siger også at du nu har virkelig brug for vores hjælp...derfor har jeg valgt også at sende dit spørgsmål videre til vores brevkasse "Når det gør ondt inderst inde, hvor du snart kan finde svar.

Mange hilsner - Niels-Christian 

502

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program