Jeg må ikke bestemme

forumspørgsmål

Jeg må ikke bestemme

forumspørgsmål af
Pige på 15
Oprettet 8 år 3 uger siden

 Hej

Jeg er en pige på 15 år, der syntes at min mor holder mig meget tilbage. På den måde at fx: Jeg er 15 (går i 9.klasse) og må ikke gå med makeup. Jeg må kun nogle gange til fester.
Jeg må ikke gå i "voksen" undertøj. Jeg skal helst gå i nogle lidt lange underbukser, med pinke hjerter osv. Først for 2 uger siden, fik jeg min første rigtige BH, fordi vi ikke længere kunne finde flere "toppe" jeg kunne passe.
Jeg må SLET ikke drikke til fester. Altså som 15 år har jeg jeg ikke tænkt mig at drikke mig fuld eller noget, men en enkel måske bare en enkel genstand..?

Det driver mig til vanvid. Jeg føler mig som en 10 årig. Det er jo ikke super nødvendigt med undertøj fra fx i stil med Wunderwear... det skal ikke være frækt eller noget. Men jeg vil bare gerne være lidt mere feminin!
Og tro mig, jeg har forsøgt at snakke med hende rigtig mange gange, men hver gang begynder hun bare at skifte emne og bliver sur, hvis jeg bliver ved... argh

Hvis i har nogle råd, så kom gerne med det :)

Kommentarer

Hejsa!

Nu er det sådan at jeg også har en meget kontrollerende mor. Som holder mig i meget stramme tøjler. Men altså, jeg tror det bedste du kan gøre er at vise hende at du godt kan finde ud af at tage ansvar. Så din mor kan se at du ikke længere er en lille pige længere.

Jeg er ret sikker på at jeg fik gjort det på en lidt forkert måde. Jeg begyndte at trodse min mor på alle tænkelige måder og havde derfor rigtig mange hemmeligheder for min mor. Allerede inden jeg fyldte 13 havde jeg drukket mig fuld op til flere gange. Og da jeg fyldte 14 begyndte jeg en gang imellem at snige mig ud af vinduet for at tage til fester. Midt i 8. begyndte jeg at ryge hash til fester. Alt dette har været med til at jeg har taget meget afstand fra min mor, og jeg føler lidt at jeg ikke rigtig hører til derhjemme. - Så det er en dårlig tekning. Prøv derimod at blive ved med at snakke med hende om det. På et tidspunkt skal hun nok se at du er blevet en ung teenager istedet for den lille pige du engang var.

Mvh. Martin. 16 år.

291

Synes det lyder som om det ikke er gået op for din mor, at du er vokset op! Men det er du skam ikke ene om. Jeg er ikke selv en af dem der har stået i helt samme situation, men kender andre der har. Det eneste du kan gøre er at prøve at skubbe lidt til hende af gangen, så hun får øjene op for at du er 15!!

Jeg ved heller ikke om der måske er andre der kender din mor godt, og som kan få hende til at forstå. Din far? eller din mormor? uanset hvad ønsker jeg at du og din mor skal finde ud af det sammen

håber det kunne bruges :)

knus Pigen PP

325

 mange tak for jeres svar!! :)

316

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program