Jeg har en krummerik

forumspørgsmål

Jeg har en krummerik

forumspørgsmål af
Mikkel
14 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Så længe jeg kan huske har jeg haft en krummerik og har endelig fået taget mig sammen til at gå til lægen.. Men jeg føler alligevel hvorfor jeg har det pinlige problem. Er det virkelig kun mig som har det problem eller er der andre som har eller har haft problemet. Hjælp mig. 

Kommentarer

Jeg tror altså ikke du skal tage dig af det. Jeg er godt nok kun 14 og har kun set to drenges i stiv tilstand men den ene var lidt skæv til siden og den anden bøjede en lille smule nedad i toppen. Men altså det betyder slet ikke noget for sexen, det kan man sagtens ha alligevel. Jeg mener også jeg har læst det er de færreste peniser der er helt lige. Vi piger har også altid et eller andet ved vores krop vi er utilfreds med så jeg synes ikke du skal være ked af det. Bare op med humøret!

76

Men hvor meget er det for det skal vist nok være ret meget for at det er det der hedder krummerik. Det er normalt at have en skæv pik i en eller anden retning

73

Det er cirka 30 grader den er skæv

78

Det gør altså ikke noget, Mikkel. Du kan sagtens proppe den ind i skeden alligevel. Det betyder ikke spor, hverken for dig eller pigen. Tro mig!

71

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program