Hvorrdan samler man mod til at snakke med sit crush?

forumspørgsmål

Hvorrdan samler man mod til at snakke med sit crush?

forumspørgsmål af
W~
16 år
Oprettet 3 år 9 måneder siden

Jeg har haft et KÆMPE crush på en fra min klasse her de sidste par måneder.. Men der er kun én ting vi kan snakke om sammen og det er omkring et spil han spiller - Jeg har prøvet at lære det selv for at få mere kontakt med ham men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til det så derfor er det svært at snakke med ham om det..

Hver gang han ellers snakker til mig går jeg helt i panik inde i hovedet og ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre eller sige - jeg føler ofte at jeg ender med at ignorere ham og det virker ikke som et godt tegn at vise ham.... Vi snakker rimelig sjællenet sammen da han har mange venner fra de andre klasser og dermed ender nede hos dem i skoletiden.

Vi er også to vildt forskellige mennesker - Jeg er meget højlidt, hyber aktiv, barnlig, osv. mens han er meget stille og målrettet? Men jeg kan se noget inde i ham som han bare ikke vil vise - Han er ekstremt entusiastisk når det handler om hans spil eller den uddannelse han går efter i fremtiden - jeg kan bare se at ved de punkter kan han ikke styre sin 'begejstring' men det er som om han holder det inde på alle andre tidspunker..

Jeg sidder hver dag i skolen og stort set bare stirre på ham og kan engang imellem også fange ud af øjenkrogen at han kigger på mig - betyder det noget? Hvordan har i samlet mod til at snakke med jeres crush??

Kommentarer

Du kan spørge om han vil lære dig spillet... Sådan kan du få mere kontakt

477

Har i nogle fælles interesser eller sport i går til? Prøv at tage kontakt over facebook eller SMS el. lign. Tag en chance. Hvem ved, måske har han de samme følelser for dig. Jeg ved det kan være svært. Jeg har selv et crush på en lige nu, jeg er bare bange for at sige det. Men jeg synes at du skal gøre det. Det med øjenkontakt, jeg kigger selv på mit crush tit, og nogle gange får vi øjenkontakt. Jeg er en dreng, og som genert dreng, kan jeg sige at jeg kigger tit på mit crush. Men spring ud i det. Han vil sikkert være meget forstående overfor det, og hvis du ønsker det vil han sikkert ikke sige det videre, hvis du beder ham om det. Kan han ikke lide dig for den du er, så er han ikke det vær. Aldrig ændrer dig for en drengs skyld. En dreng kan lide en pige der er ærlig. Held og lykke med det!

491

Glemte lige at sige, svar endeligt på denne kommentar, hvis du har flere spørgsmål eller har brug for flere råd. Så vil jeg med glæde hjælpe dig!

533

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program