Hvordan tolker jeg hans signaler

forumspørgsmål

Hvordan tolker jeg hans signaler

forumspørgsmål af
Amalie
17 år
Oprettet 8 måneder 1 uge siden

Så jeg har skrevet med den her fyr i snart et halvt år. Jeg mødte ham på tinder, og vi har mødtes en gang, og det var i starten af at vi begyndte med at skrive sammen. Nu er der så gået rigtig lang tid, hvor vi næsten skriver hver dag sammen. Mit problem er bare at jeg ikke ved hvad han ville med mig. Vi joker om fremtiden, men så har han også sagt at han ikke leder efter nogen kærste, og da vi bor ret langt fra hinanden, ville han heller ikke kunne se sig selv køre 45 min i bil for en kæreste. 

Jeg ved ikke hvordan jeg skal tolke ham, og hans signaler. Har sagt til ham hvad jeg føler, og det har han ikke rigtig svaret på

Skal jeg stoppe med at skrive med ham, eller skal jeg se hvor det føre hen. For det virker som om han er interresseret i mig, men bare ikke ved hvad han vil. 

Mvh en lidt forelsket pige

Kommentarer

Synes helt klart du skal afklare med dig selv hvad du gerne vil det skal føre til, derudover synes jeg også du skal prøve at spørge ind til hans tanker omkring det og fortælle hvordan du har det, altså at du gerne vil vide hvad det er han vil med dig og jeres forhold. Håber du kan bruge mit svar :) 

35

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program