Hvordan skal jeg spørger om makeup

forumspørgsmål

Hvordan skal jeg spørger om makeup

forumspørgsmål af
Anonymt
12 år
Oprettet 10 år 2 måneder siden

Hej er en pige på 12 (fylder 13 til sommer) vil mega gerne gå med make up men ved ikke helt fordan at jeg skal spørger min mor. Keg ville dog kun bruge det til fester og måske også i wekeenderne for der er ikke nogle fra min klasser der hår med det til hver dag. Har dog været inde på emnet med min mor et par gange , og på et tidspunkt for nogle måneder siden sad vi og snakket om min årgangsfest på min skole og at der var nogle piger fra min raralel klasse der havde meget makeup på og så sagde min mor at jeg skulle komme til hende og sige inden at jeg begyndte at gå med det men hun sagde også at hun håbede at der gik lidt tid inden at jeg begyndte Hvordan syntes i at jeg kan spørger?

Kommentarer

hej du :)
jeg syntes du skal tænke over din alder før du kaster dig ud i noget :) makeup er utrolig alergifremkaldene og det ville ikke være så fedt at du ikke kan bruge det som voksen?? men jeg forstår godt du vil eksperimentere med det.. du kan tale med din mor om kun at bruge mascara i starten.. måske agerlivenlig? det ville iverfald være godt her i starten.. og aldrig brug en mascara du får med i et Olivia blad!!!

random fact: sort makeup kan indeholde nikkel som er extra farligt...

543

Hej
Jeg tænkte kun på og bruge mascara og måske en lille smule øjenskygge til fester. Men problemet er bare at jeg ikke ved hvordan jeg skal sige det til min mor. Tak for svaret og de gode råd

511

Vil lige sige en ting som dreng, som har set alt for mange mindre årig piger blive dækket i 1 cm makeup mindst. Ikke overgør det.. Hvis du skal til en fest, så gør det moderat. Skal ikke ende med at du ikke kan vise dig uden makeup..

Men fra en drengs synsvinkel, så er det altså ret tidligt :/ I like my girls all natural. Til en hvis grænse selvfølgelig :)

562

Okay tak for svaret men er altså snart 13 og der er jo mange der begynder allerede som 10 eller 11 årige og det syntes jeg selv er alt for tidligt og som sagt ville jeg kun bruge det til fester og sådan og så ville jeg jo Slet ikke bruge så meget kun en lille smule mascare og sådan men kan sagtens forstå hvad du siger syntes også selv at det overhovedet heller er ikke er pænt når man er oversminket (som barn det kan man begynde på som voksen (16-17 år)

609

Jeg er 11 og fylder 12 til Oktober, jeg vil også bruge makeup, ved godt at det måske er lidt tidligt, men mig og min veninde snakker meget om det, men ingen piger i min klasse går med det

541

Hej har det helt på samme måde
(Dig oven over)
I min klasse snakker mange af pigerne (inklusiv mig selv) også om det, men der er ikke rigtig nogle der bruger det
Mange af os har haft det på til fastelavn men ikke mere end det
Knus den der startede debaten

529

Jeg vil gerne begynde at gå med mascara men ved ikke hvordan jeg skal spørger min mor sidste gang jeg spurgte fik jeg intet svar jeg er også bange for at hun siger nej mig og mine veninder har nemlig snakket om det er de er begyndt men jeg føler mig lidt udenfor når at de snakker om det

23

Hej pige på 12

Jeg har lidt samme dilemma men jeg syndes at du skal prøve at komme lidt ind på et makeup emne når så at dig og din mor snakker om makeup kan du spørge hvornår hun startede vis hun bruger det eller brugte det
Og så kan du jo spørge om du må eller at du tænkte at du gerne ville til fester og nogen gange i weekenden ☺️

Håber mit svar kunne hjælpe dig

13

Altså jeg fyldte 13 i efteråret, og jeg (some n af de eneste piger i min klasse) bruger ikke makeup. Jeg har dog en masker og en eyeliner, jeg bruger det bare ikke.

Du skal ikke være bange for at suge det til din mor. Hun er helt sikkert åben overfor det.

Hvorfor står der at 9-10 årige bruger makeup??? Vent lige lidt okay? Det er naturligvis jeres eget valg, men det er altså federe at vise sit rigtige jeg, istedet for et tygt lag makeup. Og hvis folk sp ikke kan lide en som man er, så er DE altså bare nogle idioter.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program