Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Den forvirret dreng
12 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Hej jeg en dreng på 12 år jeg har et spørgsmål. En af mine venner elsker, mig vi har været kærester før, men ikke rigtig kærester, mere for sjov. Men jeg kan godt lide hendes store søster. Pless hjælp mig. Vh den forvirret dreng.

Svar: 

Hej med dig

Det er altid dejligt når man godt kan lide nogen, men jeg kan godt se at det er lidt svært her i din situation, og det er helt naturligt at du er forvirret.

Først og fremmest så tænker jeg at du skal fortælle hende din veninde at du ikke har det på samme måde med hende, som hun har det med dig. Jeg tænker ikke at du skal nævne at det er fordi du er vild med hendes storesøster, men hun fortjener at du fortæller hende sandheden om hvordan du har det med hende. 

Herefter kan du jo så prøve at snakke lidt med storesøsteren, og lære hende bedre at kende. Du skriver ikke hvor meget ældre hun er eller om hun overhovedet kender dig, men hvis du er vild med hende, så er det en god idé at starte med at lære hinanden at kende. Hvis det så udvikler sig, og hun også får følelser for dig, så skal du fortælle det til din veninde, før I gør mere ved det, som f.eks. at blive kærester. Hun vil nemlig højst sandsynligt blive ked af det, og så er det bedre at hun hører det fra dig før hun finder ud af det selv. 

Jeg håber du kan bruge mit svar, og at du får snakket med både din veninde og storesøsteren. Husk at ærlighed og tålmodighed er en rigtig god vej frem. 

Venlige hilsner,

Signe

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program