Hvordan de voksne presser os indtil stress

forumspørgsmål

Hvordan de voksne presser os indtil stress

forumspørgsmål af
Den tænksome
16 år
Oprettet 9 år 3 måneder siden

Hej Jeg er pige på 16 år. Og jeg er under mine såkaldte eksammer/prøver. Undertiden kan jeg ikke klare det store pres, som ligger på mine skuldre. Og jeg føler at jeg skal nå alt, for jeg bliver presset sindsygt. Og jeg synes ikke det er i orden, hvordan vi bliver presset på den måde. Nogle af os skal ikke på Gym efter skolen. Og de har fjernet alle de kreative fag fra os, det ikke er matematiske. Og jeg synes ikke, at det er i orden at voksne presser os, jeg vil gerne sige at jeg næsten blev syg af alt det stress. Og det er da klart, at der er så mange der for depration, når vi bliver behandlet på den måde. Jeg synes det er uansvarligt og for groft, at ungdoms ministeriet tillader sådan noget. Hvad mener i?

Kommentarer

Er fuldstændig enig. Går i seng vær dag med hovedpine og står op og tænker nej. Men skal på efterskole i 10 så der ligge ikke nær så meget press på mig.

PS halv dele af min klasse har bare givet op. De læser overhoved ikke...

679

samme her, jeg er så rasende, forhelved hvor jeg hader det lorte offentlige swyste, ingen hjælper mig, ingen vil hjælpe mig. både idag og i 10 vår har jeg råbt på hjælp vadet rundt til læger og kommuner, jg har depresion ka ik sove ka intet, alt er noget lort..min læs svar var det kan hun ikke hjælpe med...samme siger alle de andre steder i det offentlige..

jeg ved simpelthen ike hvor jeg skal gå hen? hvor jeg skal få hjælp? psykologen kan heller ikke hjplpe meddepresionen. og jeg gider sgu bare ikke betale for en ny og starte op på ny. orker ikke

jeg er s vred og frusteret på de lorte læger, ville ønske jeg ku smide hende lægen i retten den fede kælling
..idag smed hun mig ud fordi hun var træt af jeg altid kom. hun er træt af min sagi og med hun ikke vil hjælpe mig

jeg har rendt og rendt til hende, og sagt jeg har det af lort til, ka ik sove, ka ikke gøre noget i hjemme, eller møde mennesker, eller arbejde. fede kælling unskyld mig, er ensom ..hvorfor fandne for jeg aldrig hjælp?

hvornår for jeg hjælp? hvornår hjælper nogen mig? hvornår høre nogen mig? jeg pgiver hele tiden. jeg for det jo aldrig godt

jeg føler de er fuldstændig ligeglade med folk der har brug for hjælp, mennesker der har det svært..de eriskolde, de tænker på ders penge..jeg er bare så hjælpeløs. ved ikhvad jeg bør gøre?

644

Mit bedste råd er at gøre noget som du frygter endnu mere, eller er mere nervøs for. Hvis du gør det, er der en stor chance, for at du kommer af med din eksamens angst. Jeg gjorde det og jeg har aldrig været mere rolig til en prøve i hele mit liv.
Når du så er inde til en mundtlig eksamen så bevar roen, kig personerne du taler til i øjnene og virk sikker på det du siger.
Ingen af de her dele hjælper på dit faglige niveau, men kan stadig trække din karakter op.

664

min læge er en fed kælling unskyld mig, hver gang jeg kom til hende, bad hun mig gå i gen det er ikke hendes problem. jeg fi kaldrig hjælp..end ikke piller ku hun tilbyde, så skide arrogant hun var, det var ikke hendes problem, og der findes jo folk jeg kunne tale med..og at hun jo ikke kunne lave om på mig.....dt er pisse træls at dem som bør hjælpe dig ikke hjælper dg, ville fandme ønske jeg kunne slæbe den fede kælling i retten unskyld mig... en læge er en der skal lytte og hjælpe ikke en som rakker dig ned og kalder dig en løgner og ikke gider hjælpe dig..vidste ikke en læge kunne være sådan, og alle de andre læger er os på samme måde..en læge skal lyte ikke afvise dig og skælde ud...magen til mægkælling har jeg ikke set

692

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program