Hvad vil det sige at være forelsket?

forumspørgsmål

Hvad vil det sige at være forelsket?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 3 måneder siden

 Jeg ved ikke rigtig hvad det vil sige at være forelsket i en... Men der er nogle piger jeg godt kan lide, men hvornår er man forelsket?

Hilsen Kristian 14 år

Kommentarer

hej.

Altså det er forskelligt hvad folk mener om forelskelse. Men min personlige mening er, at personen du er forelsket i, er en person der gør dig glad, en person du syns er sød, en person du kan stole på og vil være sammen med resten af dit liv. For miq, tænker jeg på personen, og føler jeg ar noget "vokser" i maven og omkring mit hjerte, kalder jeg det kærlighed.

- men trust me, når den rigtige kommer, ved du det. Uanset hvor mentalt stærk du er, dosent matter. Du ved det bare

 

 

Hilsner..Angel!

387

Hej med dig ... jeg syntes det er et rigtig svært spørsmål du stiller, ja hvad er en forelskelse? man kan sige at mange har det sådan at når man ser personen begynder det at krible i kroppen, man bliver vildt genert eller meget klodset. man har lyst til at være kærester med personen og man gør mere ud af sig selv når man ved at man skal se ham/hende. enig med angel at når det er den tid, så vil du ikke stille dig selv det spørsmål "Hvad er en forelskelse" eller "Er jeg forelsket?" så ved du det bare!

 

Når du siger at der er nogle piger du godt kan lide, er det fordi de er smukke, gode at snakke med, sjove eller hvad er det der gør du godt kan lide dem? normalt når man er forelsket vil man jo sige "Amen hun er bare perfekt. hun er smuk, sød" osv. men hvis du f.eks. siger at hun er sød og god at snakke med er det måske bare en veninde? well, man kan også få rigtig gode pige venner. Faktisk undre jeg mig over du er 14 år og ikke ved hvad en forelskelse er...

 

- B) aka Lou

465

 Du ved at du er forelsket når du dit hjerte banker, dine hænder blive svedige og du nærmest får gåsehud inden kontakt med personen. Kærlighed er en stærk ting, og hvis du er forelsket så vil du nok føle dig klar til at fortælle personen om din forelskelse. 

Kærlighed er en stor ting, det ved jeg allerede godt selv. Jeg har været forelsket i min gode ven i fire år nu, og min kærlighed for ham er kun blevet større og større med tiden. Det er hårdt, for jeg føler mig klar til at sige det, men den sidste ting jeg vil gøre er at også ødelægge vores venskab. Så dér, kunne det være rart hvis han ville tage det næste skridt, for jeg kan aldrig vide om han føler noget for mig. Måske er pigen du kan lide vildt forelsket i dig, eller bare kan lide dig. Måske går hun og venter på at du skal tage det næste skridt? For mig ville det være fantastisk hvis drengen gjorde noget. 

Men husk, selvom du er forelsket betyder det ikke at du ikke kan blive forelsket i en anden bagefter. Man ved aldrig hvem man ender op med, og som bliver ens store kærlighed. 

Knus fra Amanda 

423

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program