Hvad tænker I om mig?

forumspørgsmål

Hvad tænker I om mig?

forumspørgsmål af
Alexandra
Oprettet 10 år 1 måned siden

Hi alle sammen. Mit navn er A, og jeg er 17 år gammel. Jeg går til noget, der hedder Soul Cycling, som er cykling på en spinningcycling med passede musik osv 6 gange i ugen á 45 minutter per gang. Udover det går jeg til pilates 3 gange i ugen og yoga 1 en i ugen. Jeg passer en størrelse 34 i jeans, som nogle gange godt kan være for stor. Jeg er vegetar og spiser derfor ikke kød eller mælkeprodukter. Jeg er så bange for at tage den mindste smule på, for jeg er 173 cm og vejer 49 kg, men jeg har vejet 66 kg. Jeg har det egentlig fint udover det, men mine venner kan godt virke irriteret på mig over det, specielt hvis vi skal på café, fordi jeg er vegetar, men også hvis jeg skal træne, og derfor ikke kan hænge ud med dem. Jeg ved ikke om I overhovedet kan se budskabet i beskeden, men jeg ved ikke hvordan jeg ellers skal forklare det.. Mvh Ali

Kommentarer

Jeg er en dreng på 14 år er 175-178 cm og vejer 76 kg. Jeg dyrker ingen sport, ingen hobby i min fritid Gamer jeg 4-8 timer. Jeg arbejder som brev-omdeler hos et firma, der cykler jeg rundt 2 gange i ugen, i cirka 1 time.
Jeg har 4 pack og store overarme, er en af de stærkste på min årgang.
Jeg æder alt slags mad, slik og drikke ( også alkoholiske )

Jeg syntes personligt at du er ALT for tynd af din højde! ( tip: check din BMI på google og se om du er overvægtig eller undervægtig )

mvh.

- Christian

481

Hvis du gør det for at se godt ud, kan jeg roligt sige at der vist ikke er nogle normale drenge der tænder på, at man er så tynd.

506

Jeg tvivler du, at du har 4 pack og store overarme.... Det får man ikke ved, at "game" 4-8 timer hver dag. Hvordan kan du veje mere end mig, når jeg æder omkring 3-5 gange om dagen, fitness 4 gange om ugen og jeg er 16 år...... Noget siger halvdelen af det du skriver er løgn..... Sorry to say, dude.

481
123

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program