hvad skal jeg gøre:/?!

forumspørgsmål

hvad skal jeg gøre:/?!

forumspørgsmål af
Sofie
Oprettet 12 år 4 måneder siden

hej alle!

jeg er en pige på 14år, og jeg har virkelig dummet mig...der er sommerbalom en uge i den fritids klub jeg går i så alle er ude efter en date at tage med. En af mine gode drenge venner spurgte mig og jeg ville følges med ham (han er vild med mig) og det sagde jeg ja til. men dagen efter kom en dreng som jeg er vild med og som jeg har været vild med i 2år nu og spurte mig om jeg ville følges med ham, og uden at tænke over det og dum som jeg er sagde jeg "ja, self. vil jeg det"

nu står jeg og har sgat jeg til at følges med to til festen/ballet og jeg kan ikke finde ud af hvem jeg skal vælge. hvis jeg siger til min ven at jeg ikke vil alligevel bliver han knust, og hvis jeg siger til ham jeg er vild med at jeg ikke vil alligevel tror han sikkert bare at det er fordi jeg ikke han lide ham....

hvad syntes i jeg skal gøre?! please hlep me!!!

KH fra Sofie som virkelig kun kan gøre tingene forkert

håber i har et godt råd....

 

 

Kommentarer

En ven, det er en ven.

Og hvis han er en ven for dig, så må han også respektere at du helst vil være sammen med ham du kan lide. Det ville jo være nogetr andet hvis du kan lide ham din ven på den måde. Men her synes jeg du skal sige til ham, at du har været vild med ham her den anden, og så gå med din forelskelse. Hvis han er en ordenlig vem, så vil han også respektere dit valg. 

Jeg kan godt forstå dit dilemma :/ 

668

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program