Hjælp til af score drømmepigen

forumspørgsmål

Hjælp til af score drømmepigen

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 11 måneder siden

hej. jeg er en anonym dreng som søger hjælp både fra drenge og piger.. :)

jeg er vild med en pæn og sød pige og det har jeg været i nogle måneder, og jeg er egntlig godt på vej til hun også kan lide mig. Jeg er en dreng som spiller fodbold og elsker det!. Og ikke for at lyde arrogant er jeg en af de populære og har styr på hår og stil.. jeg er normalt god til at snakke med piger, og det er jeg også med hende her..
men nogle gange når vi har været sammen har der været nogle pinlige stilheder. Hun ved jeg kan lide hende. jeg ved at man ikke specifikt kan sige hvad man kan skrive og snakke om, men har i nogle råd. så samtalen ikke dør, så hurtigt.. :D

 

Kommentarer

hej ¨

det er ok, at der skal være stille nogen gange. Den gang jeg havde en kærester, var der også stille en masse gange. Men hvis vi ikke havde noget at snakke om. så vi film gik ture eller lavede en masse andet . til vi havde noget at snakke om . så det er altså ikke pinligt med stilheder. Jeg håber at du bygger videre . ti det ender med i bliver kærester :-)

smil Felicia.

430

Hej,

Jeg er helt enig med felicia, du bør tage noget intiativ til at i skal ud at lave noget. Gå ture, se solnedgange, spise is på havnen, ta ud og spise, spille spil, tage ud og bowle m.v overrask hende ,alle piger elsker overraskelser det er noget de husker. Så kommer snakken helt af sig selv.

Mange hilsner Simon

Tjek http://www.onlinewonderland.dk/ vi sælger alt lige fra fest kjoler og fest toppe, til accessories der passer der til.

God mandag!

500

 hvor gammle er i?
 

475

Hey anonyme.

Det lyder da som om du har fået øje på en rigtig sød pige!
Tricket er lidt, at gå stille frem, og vis hvem du virkelig er. For hvis hun ikke kan lide DIG, og kun dit udseende, så er hun ikke værd at gå efter;)

404

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program