Hjælp mig lige.

forumspørgsmål

Hjælp mig lige.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 1 uge siden

 Det er noget mellem mig og min kæreste som jeg syntes der er vildt latterligt. Når men kan starte ud med at sige, Hun bestemmer pænt meget i vores forhold og Har hun hele tiden gjort, Hvilket jeg syntes er brænd irriterende men, Nu kommer det jeg sys det er virkelig latterligt. Hvis jeg er sammen med venner efter skole, eller i en weekend så whiner hun mega meget over det, og siger vi aldrig er sammen bare en hel dag. ( er måske sammen med folk 2 gange om ugen hvis ikke en ) Men hun er selv Hele tiden sammen med folk. virkelig hele tiden. (5 gange om ugen hvis ikke 6 ) og den sidste dag bruger hun med sin mor eller shopper. Det er virkelig mega irriterende, Ved bare ikke hvordan jeg skal få det sagt. Fordi hvis jeg bare går til hende med det direkte bliver hun mega ked af det og sur på mig. Men altså, På en eller anden måde må jeg jo få det sagt?.. Har i nogle ideer til hvordan, Det går mig nemlig VIRKELIG på at hun er sådan.. :I 

 

Håber i kan hjælpe! Tak :I. 

Kommentarer

 Sig det til hende. Hvis det er nemmere for dig, så gør det over sms eller noget.

 

Hvis du synes din kæreste er belastende, så er det måske på tide at du overvejer, om du overhovedet er interesseret i hende? 

399

 Jeg mener også du burde snakke med hende om det, hvis hun bliver sur så brug andre som eksempel, for det er jo ikk engang normalt at være sammen så tit. 

Held og lykke<3

419

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program