Hjælp mig drenge!

forumspørgsmål

Hjælp mig drenge!

forumspørgsmål af
Isabella
Oprettet 10 år 8 måneder siden

 Hej alle

Jeg er en pige, på 15 år. Jeg kan ikke finde en kæreste. Den sidste jeg var forelsket i gjorde mig til grin foran klassen ved at læse mit brev op. Det jeg havde skrevet til ham. Ud over det vil jeg også gerne have flere venner/veninder. Jeg har en god veninde, det er jeg glad for. De andre i klassen, især pigerne, og pigerne i de andre klasser, snakker om ryggen på mig. Ham drengen jeg var vild med sagde til mig efter brevet " Tror du jeg gider komme sammen med dig? Kom igen! " 
En af de andre piger sagde til mig efter skole, at jeg nok havde bedre ved at score, hvis jeg fik farvet hår. (Jeg er brunøjede og brunhåret)

Håber virkelig i kan hjælpe mig! :)

Kh Isabella

Kommentarer

Surt at han læste det op foran klassen. Men, hvis han ikke kan lide dig, så er der ikke meget at gøre :( Men, prøv en anden gang at finde ud af om personen kan lide dig på en anden måde, end at skrive ham et brev, så undgår du hvertfald det med at få det læst op. Du kan altid senere skrive et brev til drengen, hvis han kan lide dig. Du skal nok finde den rette!

Synes ikke at du skulle farve dit hår, det er min personlig mening.

216

 Okay, tak. Jeg vil meget gerne undgå at få det læst op, så lade være at skrive noget der kan læses op er en god ide. Tak. Jeg tror også jeg beholder min hårfarve, men den er sådan mørkebrun, og det syntes drenge åbenbart ikke er pænt. Det er min naturlige hårfarve. 

190

Mig som var anonym før. Ja, behold din hårfarve, synes selv at mørkebrun er pænt, men det skal også passe til tøjet, din make-up og det hele :) Make it fit :)

Be you self, not someone else.

199

 Tak :D

197

1: det er ikke et krav at man har en kæreste.

2: venner og kærester kommer af sig selv bare man venter. der er ikke nogen der gider være ven (eller kæreste) med en der konstant "render en i røven" og plager dem om deres venskab

3: det er en dum ide at ændre på sig selv for at få venner og kærester. man bliver ikke meget gladere af at rænde rundt med maske på.

Kh IhelpU

211

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program