Han flytter - HJÆLP!!!

forumspørgsmål

Han flytter - HJÆLP!!!

forumspørgsmål af
E.
Oprettet 8 år 10 måneder siden

Hey alle - piger og drenge!

Jeg er en pige på snart 19 år. For godt 2 uger siden var jeg på en lejr, hvor jeg snakkede meget med en dreng, som er min bedste venindes fætter, så jeg kender ham lidt i forvejen. Vi snakkede meget godt sammen, og dagen efter, at lejren var færdig, mødtes vi til festivalen i byen, hvor jeg bor. Jeg havde ikke tænkt mig at tage ned til festival-området, men jeg kendte én, der skulle synge.
Jeg mødte så ham her - lad os kalde ham B. Vi fulgtes resten af aftenen; vi var en tur med en vens båd - ikke bare os to - og ellers bare hyggede os. Hans bedste ven (lad os kalde ham A), som er bror til en meget god veninde af mig (M), inviterede os til at spise sammen med dem og nogle andre. Mig og B sad sammen i sofaen, men når jeg kom tilbage fra wc'et lå han i sofaen, og bad mig lægge sig hos ham. Så lå vi der, i sofaen hos A og M, og krammede, indtil de alle gik i seng.
Så bar han mig ud i gangen. A ventede på B i gangen, men gad ikke mere. Mig og B krammede videre. Da jeg tog i døren, spurgte B, om jeg ville have et kys, før jeg gik - selfølgelig! Ét førte til to osv... Så kørte jeg hjem med et smil på læberne :)
Efter 2 dage, skrev B til mig, spurgte om jeg ville besøge ham, for han savnede mig - det gjorde jeg så. 20 minutters kørsel er intet problem.
Vi snakkede sammen, og han fortalte mig, at han skal på efterskole i et andet land, så jeg kommer ikke til at se ham i et år! :( (Nå ja, han er 15, jeg er 19....)
Jeg skulle være hjemme igen kl 22, men det blev snarere kl 23, for kyssene og krammene varede længere end forventet.. Han ville, at hvis vi ikke så hinanden igen, før han tog afsted, så skulle det være farvel. "Selvom jeg skal på efterskole, og ikke kommer til at se dig i meget lang tid, så vil jeg stadig elske dig"..

Jeg tænker hele tiden på ham! Det er 10 dage siden, og jeg har ikke set ham siden; er ikke blevet kysset siden! :(
Vi har begge travlt med vores arbejde, men jeg vil prøve at få tid til ham, før han tager afsted om mindre end en måned. Jeg kommer til at savne ham så meget! Jeg vidste ikke, at en person kunne komme til at betyde noget for mig så hurtigt!

Det mest pinlige var at skulle fortælle min bedste veninde det, men hun reagerede posetivt :)

Hvad skal jeg dog gøre????

- Hilsen E, 18

Kommentarer

Hej, nu er det mig igen..
Vi har de sidste to aftener skulle gøre noget sammen, men hver gang har han afvist igen, da han skulle "i biffen med vennerne"... Hvad skal jeg gøre? Der er kun en halv måned tilbage, så flytter han, og jeg får ikke mit sidste kys inden han tager afsted???? :O

E. 18

403

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program