Fortælle om mens?

forumspørgsmål

Fortælle om mens?

forumspørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Heej

Jeg er en lidt fortvivlet pige på tolv. Jeg fik mens for 4 måneder siden og har stadig kun fortalt det til min bff. Ved ikke rigtig hvordan jeg skal sige det til mine andre venner?

På forhånd tak😊

Kommentarer

Hey girl.

Jeg er knap 18, og har haft det i omkring 8 år. 

For mig kom det naturligt. Og der er en STOR chance for at de andre tøser også stiller sig selv det spørgsmål. Du kan prøve at hinte det, eller simpelthen spørge om der er andre der har det. 

Måske kan du spørge pigerne om et bind/tampon I skolen?(også selvom du har, bare skyld) Så ved de at du har det. Og mine erfaringer siger mig at piger har hinandens ryg! 

Husk, der er absolut intet at skamme sig over. Men jeg kan godt forstå dig, der er ikke lige en icebreaker til den samtale.

HUSK CHOKOLADEN

53

Det er så normalt at få de når man er 11 12 årige nu fik jeg det selv som 14 årige meget sendt men alle mine veninder fik som 10 eller 11 årige husk din mor har det eller har haft det så hun ved hvordan du har det og det her er en ting der faktisk er normalt at snakke med sine forældre om måske dine storsøstrene ved ikke om du har nogle men det er sådan en normal ting

48

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program