fortæl sine forældre om sin første kæreste

forumspørgsmål

fortæl sine forældre om sin første kæreste

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 10 måneder siden

 hej 

jeg er en dreng på 16 og jeg har fået min første kæreste, hvordan skal jeg fortælle dem det?

hende jeg er blevet kæreste med er 2 år yngre end mig og hun går i min lillebrors parelel klasse.

jeg har aldrig snakket med mine forældre om kærlighed (kæreste) 

håber at i har svar på mit problem.

på forhånd tak, en dreng på 16

Kommentarer

Hej med dig ;)

Jeg kan ikke svare på hvordan du skal fortælle dine forældre om din kæreste. Der er mange måder at gøre det på og du må nok finde din egen. Men jeg kan fortælle dig om, hvordan jeg fortalte mine forældre om min første kæreste.

Jeg sad og spiste aftensmad med mine forældre og min lillesøster. "Jeg skal i biografen imorgen aften, jeg skal se 'Frygtelig lykkelig', det er sammen med en der hedder Jonas" sagde jeg. "Hvem er det. Jeg har ikke hørt om jonas før?" sagde min mor. Min lillesøster fnisede. Far kiggede på mig "har du fået en kæreste?". "Ja" svarede jeg "Jonas, er min kæreste".
Det lyder sikkert så let, men jeg blev ret rød i hovedet. Mine forældre spurgte om nogle forskellige ting. Hvor jeg havde mødt ham, hvor gammel han er, hvor han bor...
Det var på en måde pinligt. Men på den anden side så har de jo også prøvet at fortælle deres forældre om den første kæreste engang ;)

Held og lykke med det

454

tak for dit svar.

håber at andre vil skrive om hvordan de skulle fortælle om deres første kæreste

455

Altså kan skam også fortælle hvordan jeg fortalte min mor og far om min første kæreste :)

Det gjorde jeg faktisk ikke .. jeg kom hjem en dag sammen med en af mine venner vi var lige smuttet ned i køkkenet for at få lidt at spise og så fik jeg en sms og så spurgte min ven "Nå nå?.. er det kæresten?" og så kommer min mor selvfølgelig en masse spørgsmål og min far sad lidt tavs xD men altså du behøver jo ikke sige at du har fået en kæreste :) få en ven til det :)

413

Jeg synes helt ærligt, så skal du bare vente med at sige noget, De finder jo ud af det selv og så spørg de. Så er du fri for selv at sige det, til dem. Det var smart synes jeg :-)

Line-Sofie.

421

Jeg tror det ville være bedst hvis man fortællet andre eller sin forældre om hvem man er kæreste med såden så de ikk bliver bange for en? altså det som jeg mente er at de bliver bekymret også er det ked af over hvis der skete noget med de andre unge mennesker. derfor må ens forældre kunne self! forstår en også hjælpe dem. men det er jo svært fordi jeg har været udsat for at komme samme med en på 20år også hvor jeg selv var 15-16 hvor jeg havde nogle problemer.. Men det er da altid godt og kunne spørg om hvad man skal gøre såden så forældrene ikke går rundt og bliver bekymret over for deres børn. for de elsker jo såden set jer og de ville ikk miste jer så. derfor skal man være lidt mere sikker på nettet og i virkelig verden...

Ulrik

432

 jeg forstår ikke hvad du mener ulrik

449

 er der flere der vil skrive om hvordan de fortalte deres forældre om deres første kæreste.

378

Hej ..

Første gang fortalte jeg dem det, da det var en fra mit svømmehold og vi begyndte at ses mere og mere .. Så måtte jo til sidst fortælle dem at vi ikke bare var venner , men meget mere ..

anden gang jeg skulle fortælle mine forældre det vidste jeg overhovedet ikke hvordan jeg skulle fortælle dem det .. Og gik og tænkte over det i lang tid .. Men det endte med at min mor kunne mærke at jeg havde forandret mig .. Så hun spurgte direkte ind til om jeg havde en kæreste .. Og kunne jo kun give hende ret .. Og så snakkede vi bare frem og tilbage ..

 

Men helt ærligt , skulle jeg blive kærster med en idag , ved jeg stadig ikke hvordan jeg skulle sige det .. Er ikke bare den der fortæller mine forældre alt , så derfor har jeg altid haft svært ved det og vil sikkert altid have det .. Og jeg er 18 ..

Tror bare at du skal hive fat i din mor og fortælle hende det :) .. Det er altid den bedste måde i stedet for at de skal opdage det .. Det er IKKE en god idé , som sagt har selv prøvet det ..

 

men held og lykke :)

Sofie

487

Det som jeg mente er ved at dine forældre ville være bekymret for hvis det er en gammel mand / kvinde du er forelsket i så derfor mener jeg at man burde sige til det sin forældre da det er deres ret til at passe på en. Så der ikke sker dem noget :-)

 

 

Florinel

479

Det som jeg mente er ved at dine forældre ville være bekymret for hvis det er en gammel mand / kvinde du er forelsket i så derfor mener jeg at man burde sige det til  forældre da de skal kunne være for dig hvis der skulle ske noget.

 

416

Ja, jeg har også en kæreste. Så jeg ventede med at mine forældre skulle få det afvide.

Men så var min veninde, hjem hos mig. Og så snakkede vi bare hele familien og min veninde, om alt muligt. Og så kom min veninde lige pludeslig til at sig jeg har en kæreste, og det var ikke med vilje. Så begyndt mine forældre og spørg alt muligt om ham, hvad han hedder, og hvor gammel han var, og dit og dat. Men jeg fik da i det mindste ud af verden.(-:

Nogen gang kan venner med fejl, godt hjælpe en.

441

Heey det er svært har prøvet det men man skal bare kaste sig ud i det... :D

404

Hejsa:D

415

Det jeg gjorde da jeg skulle fortælle min mor at jeg havde fået en kæreste så sendte jeg bare en SMS hvor det hele stod i og vi er stadig kærester nu og nu hved min familie det så hvis du ikke tør at sige det ansigt til ansigt så bare send er SMS det er meget lettere og der kommer ikke så mange spørgelsmål på en gang.

Hilsen : Anonym

412

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program