Forelsket - HJÆLP!!!!

forumspørgsmål

Forelsket - HJÆLP!!!!

forumspørgsmål af
Anonym D
Oprettet 6 år 8 måneder siden

Hej alle sammen. Jeg er en dreng på 13 (snart 14) , der går i 7. klasse. Jeg har et stort problem, som jeg håber I vil prøve at hjælpe mig med.  Det kan godt være at teksten virker lang og kedelig, men vil i ikke nok prøve at læsen den og hjælpe mig det ville være rigtig rart.
 Ser I, i min klasse går der en pige, som jeg bare er helt vildt forelsket i, men jeg ved ikke om hun er forelsket i mig. Jeg ville gerne spørge hende eller sige at jeg kan lide hende, men jeg vil bare være helt sikker på at hun kan lide mig før det. Vi snakker aldrig sammen, jeg tør næsten heller ikke at snakke til hende fordi jeg er nervøs. Jeg bliver også helt rundt på gulvet hvis nu hun siger noget til mig. Hun har en tvillingesøster, som også går i klassen og da vi gik i tredje var vi faktisk ret tit sammen. Der var en sommerferie hvor vi var sammen næsten hele tiden og den tid savner jeg. Dengang kunne jeg godt lide hende, men ikke på samme måde som nu. Sidst vi var sådan rigtig sammen var sommerferien mellem 5. og 6. klasse, hvor min familie og jeg skulle ned hos dem. Det var en rigtig hyggelig aften hvor vi lavede meget sjov. På den aften virkede det som om hun var vild med mig. Det var den aften at jeg virkelig begyndte at elske hende, som nu. Men siden det har det været meget op og ned, nogen gange er det som om hun godt kan lide mig mens andre gange ikke. Vi er som sagt aldrig sammen, snakker heller ikke og hvis vi møder hinanden siger vi ikke hej eller noget andet. Jeg ved godt hvorfor jeg ikke siger hej, (fordi jeg kan lide hende) men kan ikke finde ud af om det er fordi hun kan lide mig eller om det er fordi hun synes jeg er mærkelig at hun ikke siger noget. Jeg kigger tit på hende i timerne og nogle gange har vi fået øjenkontakt. Det er bare mega pinligt når jeg sidder og kigger på hende og hun pludselig vender sig og vi får øjenkontakt i et kort øjeblik  Det er kun få gange at jeg har fanget hende i at kigge på mig, men man ved jo aldrig om hun kiggede på noget andet så er ikke helt sikker.

Jeg kan bare ikke finde ud af om hun kan lide mig, det bare mega svært sådan noget. Derfor vil jeg gerne høre om nogle af jeres derude meninger. Tror I at hun kan lide mig? HAr i evt. nogle måder hvordan man kan se det på hende om hun kan eller noget andet? 
 Jeg håber VIRKELIG! at i vil svare og hjælpe mig på dette vanvid. Please...

Hilsen Anonym D

Kommentarer

 Bare drop det. Ikke fordi der er noget galt med dig, men fordi du aldrig kan vinde. Hvis i nu kommer sammen så går jeres forhold med 99% sansynelighed i stykker. Du kan aldrig gøre hende tilfreds da hverken drenge eller piger kan forstå det modsatte køn. Og hvorfor risikere at blive deprimeret og nedtrykt fordi du vil have en pige som der alligevel kun er 1% chanche for bliver hos dig?? Det er ikke det værd. Dine venner og familie vil altid være det for dig, mens kærligheden nok bare gør dig trist og bringer dig smerte. Og selv hvis hun ikke dumpet dig efter noget tid, så bliver di nok bare fanget i noget Dffanget i noget du ikke gider mod din vilje ligesom jeg er nu. Red dig selv imens du kan

135

Jeg har prøvet før, fordi jeg tænkte det nok ikke ville blive til noget, men ikke lang tid efter blev jeg forelsket i hende igen. Det kan jeg bare ikke!

245

Mon ikke han også bliver deprimeret af ikke at gøre noget og at hun måske pludselig er sammen med andre drenge?

270

Jeg har også tænkt på at gøre noget, jeg vil gerne i kontakt med hende nemmelig. Først vil jeg bare gerne vide om hun kan lide mig så jeg ikke gør mig selv til grin (kan nemt ske med hendes venner).

258

 Har advaret dig

257

Har selv været i samme situation, du bliver nødt til at få noget kontakt, snakke sammen. En positiv ting er at hun kigger på dig, og hurtigt når du får øjenkontakt med hende fjerne hun blikket er at det er et trgn på at hun gerbe vil have, kontakt med dig. Men der er cirka 0% chance for at hun vil være sammen med dig, hvis du ikke får kontakt med hende. PS du bliver nødt til at spørge hende når det er. ellers kommer det ikke til at ske.

263

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program