forelskelse på et lavere plan.....

forumspørgsmål

forelskelse på et lavere plan.....

forumspørgsmål af
Puk
Oprettet 9 år 8 måneder siden

 hej.. 

Jeg har et problem som har stået på i noget tid, og synes snart at jeg burde gøre noget ved det:

Der er den her dreng som går på min årgang. Jeg synes han er rigtig sød og jeg ved ikke hvad han synes om mig. Vi skriver nogle gange sammen, men kunne godt tænke mig også at væresammen med ham. I mon verden er det noget som aldrig vil kunne ske, for han er begyndt at blive MEGET populær og jeg er bare sådan lidt en "taber-type".

Jeg drømmer tit om at vi en dag måske vil kunne finde sammen eller gøre nogle ting sammen, men for det meste uden held. Så det jeg prøver på at få et svar på er:

Jeg vil virkelig gerne være sammen med den her dreng, men jeg kan bare ikke gå hen og snakke med ham, pga af at han er blevet populær. HVAD SKAL JEG GØRE!?

 

 

Kommentarer

 find en fælles intresse og sms med ham

138

Hej Puk,

Jeg har selv haft nogenlunde det samme problem.

Før jeg begynder at hjælpe dig, vil jeg gerne lige fortælle dig at der ikke findes "Taber typer" at sige det om sig selv kunne godt tyde lidt på dårlig selvtillid? Jeg syntes ikke du skal tænke så meget på din egen, eller hans status i klassen. Tænk i stedet på hvordan du har det med at alle syntes han er "populær"? Hvis der er mange der har det sådan så er der nok også nogle af de andre piger der syntes han er lidt sød.

Hvad kan du gøre?

Det er svært at sige præcis hvad du skal gøre. Du kan prøve at finde ud af hvilke hobbyer han har. Kan han lide musik eller Fodbold? Hvis han nu er helt vild med musik så spørg ham hvad han godt kan lide. Pop eller Rock osv. Hvis han nu er helt vild med et bestemt band, så er det okay at snyde og sige at det også er dit yndlings, eller ligende:)

Du kan gøre det samme med fodbold, hvilket hold kan han mon bedst lide? Det kan selvfølgelig også være at hans hobbyer er nogle helt andre ting.

Det er også vigtigt at du finder ud af hvorfor du så gerne vil være sammen med ham?

Hvad ville være anderledes hvis i var sammen?

Er du mon forelsket i selve forelskelsen? Tænk godt igennem om du virkelig gerne vil ham.   Det kan jo være du egentelig bare godt kan lide ham fordi han er "populær"?

Jeg håber jeg var til nogen hjælp.

Held og lykke!

-Thea

143

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program