Forelskelse

forumspørgsmål

Forelskelse

forumspørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Hej. Jeg er en pige på tolv år. Keg er fprelsket i den her dreng, og har været det i snart 2 år. Han ved godt at jeg kan lide ham, og vi er bedtse venner. Men her i torsdags fandt jeg ud af at han er kæreater ed min anden bedste ven. Idag har jeg sovet sammen med hende pigen, og jeg kiggede igennem hele hendes mobil, og fandt ud af at de har været kærester i over to måneder. Hun har fortalt det til 5 piger fra vores klasse. Jeg er så sur, og trist, og har bae lyst til at krølle mig sammen. Hvad gør jeg?

Kommentarer

Hvis de er kærester er der nok ikke noget du kan gøre. Man blir vildt ked af det men du skal nok komme videre. Det tar bare noget tid.

348

det er altså ikke OK at kigge i andres mobil :-(

298

Nej det er ikke ok - men det er ok at lave fejl.

276

Tænkte det samme

292

Nej jeg ved godt at det ikke er i orden, føltw bare at jeg var nødt til det. Jeg gør jeg heller aldrig, men nu gjorde jeg dwt

316

Jeg syntes at din veninde (hvis hun vidste du er vild med ham) burde have fortalt at hun gerne vil have din accept i forbindelse med at de starter et forhold - du har ikke ret til at bestemme om de skal komme sammen eller ej men du har ret til at få noget advide. Kan i snakke om hvordan i begge to har det med situationen?

Tænk over om og hvis ja hvor pinligt det i VIRKELIGHEDEN er. Måske er det slet ikke så pinligt som du først kom frem til..

288

Mange tak for hjælpen, men hvordan skal jeg lige formulere det over for hende? Jeg er ret sikker på at hun tror at jeg er ovre det, men sandheden er, at det er gået mig så meget på at jeg er begyndt at cutte, meget mere end jeg plejer. Jeg havde cuttet før, men efter det skete, gør jeg det nlsten hverdag. Jeg har fortalt ham drengen at jeg cutter, og han siger at han vil hjælpe mig, og at hvis jeg får lyst til det, skal jeg skrive, og så vil han hjælpe. Men det er som om, at hver gang jeg er lige ved det, og jeg så skriver til ham, svarer han aldrig. Men når jeg så har gjort det, skriver han.

Ved godt at det var lidt extra, men har virkelig brug for noget hjælp.

271

Lad vær med at tjekke andres telefon det får du et problem med

311

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program