Føler sig udenfor på den nye skole

forumspørgsmål

Føler sig udenfor på den nye skole

forumspørgsmål af
Elizabeth
Oprettet 7 år 9 måneder siden

Hej. Jeg er lige startet på en ny skole for bare en uge siden, og jeg faldt godt ind i klassen lige med det sammen på bare anden dag. Jeg følte jeg kunne være mig selv, fordi menneskerne er så rarre og flinke. I starten ville alle pigerne komme hen til mig og snakke med mig. Det var dejligt! Men tredje dag begyndte det allerede at gå fra hinanden. Ingen kom hen til mig, og jeg troede jeg havde fundet mine typer og snakket godt med dem. Men to piger den dag, prøvede at snige sig væk fra mig, (de sagde de skulle noget og skred ud i garderoben, så der gik noget tid at jeg gik med dem derud. Jeg kiggede mig rundt, og opdagede at de så mig mens de gemte sig i et lille hjørne uden at sige et ord og så gik jeg bare). Det samme skete fjerde dag da jeg prøvede at snakke med en anden pige gruppe, og det samme fredag. Det samme skete der i dag. En lære spurgte mig tidligere i dag om det gik godt i klassen, og jeg synes det gik fint før jeg snakkede med en ven på skolen, som kunne høre det slet ikke var iorden. Først nu har jeg virkeligt bemærket det. Først nu kan jeg se hvor ensom jeg er. Det her var slet ikke som på den gamle skole. Der havde jeg nogle venner - problemet var bare jeg ikke lærte meget, så jeg flyttede. Aner ikke hvad jeg gør hjælp. P. S! Det mandag i dag..

Kommentarer

Hey, efter ferien kan du jo prøve at starte på en frisk- bare vær den du vil være -

og så skal du nok finde nogen der fortjener dit venskab. glem alt om de dumme trunter der, de er ligemeget - du skal nok finde nogle ordentlige nogen. måske når de også at blive lidt mere modne efter ferien.

 

Bare hold modet oppe og vær frisk og glad. (;

 

Nogen gange tager det tid. da jeg i 6 klasse startede på en ny skole gik det dårligt hele det første halve år, mindst. efter det, havde jeg nogle fede år i 7,8 og 9. klasse på den skole. tit bliver tingene anderledes (;

 

D. <3

248

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program