Føler nogle ser ned på mig fordi jeg går på privatskole

forumspørgsmål

Føler nogle ser ned på mig fordi jeg går på privatskole

forumspørgsmål af
Benjamin
14 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

Jeg føler at nogle ser ned på mig fordi jeg går på privatskole. Jeg vil godt høre om nogen her på cyberhus ser ned på nogle går på privatskole, og hvis ja, hvorfor. 

Kommentarer

Jeg føler også jeg bliver set ned på, det er dog speacial skole og ikke privatskole. Så kender følesen. Men det skal og burde ikke betyde noget. Det er fuldstændigt ligegyldigt og du står ikke alene med det. Hvis du er meget nervøs over for hvad andre tænker så husk at du kan støtte dig op af dem du går i privatskole med. Og hvis nu du var alene med det gjorde det jo heller ikke noget. Bare ignore dem. Håber det hjalp en smule.

58

Hej min ven.
Jeg skriver til dig, fordi jeg selv har gået på friskole (privatskole). Har aldrig oplevet at der er nogen, som kigger end på en, fordi man går på privatskole - udover hvis det er i for sjov. Derimod, vil jeg så også gerne tilføje, at det dsv ikke er tilfældet i din situation. Jeg kan se at du ikke er så gammel, og derfor tænker man mere over diverse ting, end når man bliver ældre. Jeg kan sige så meget, at hvis andre ser ned på en, så er det ofte fordi de er jaloux på en. Jeg formoder at der er tale om andre unge, som går på offentligeskoler (folkeskole), hvilket deres forældre ikke betaler for.
Privatskoler er generelt et meget bedre ry, end folkeskolerne, og derfor kan der være folk, som ikke har råd til privatskolen, som ser ned på dem, som har råd til det.

Det er super fint at du kommer ud med din bekymring, men jeg vil råde dig til ikke at spekulere for meget på det - selvom det kan være svært. Bare husk på, at det er ofte fordi man er jaloux, at man kigger ned på andre. Der er intet galt i at gå i privatskole eller folkeskole. Dem på privatskoler har det ofte bedre, end dem på folkeskolerne.
Håber mit svar hjalp dig.

De bedste hilsner

55

Det er udelukkende misundelse. De ved godt, vi der går på privatskole får en bedre uddannelse, har en tryggere hverdag uden mobning og lærer at have pligter, tage ansvar og lave lektier. Så det skal du bestemt ikke tage dig af, men bare være glad for at dine forældre har valgt rigtigt.

54

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program