Hvad er der dog galt med mig!?

forumspørgsmål

Hvad er der dog galt med mig!?

forumspørgsmål af
Quinoa
12 år
Oprettet 3 år 6 måneder siden

Hejj, jeg har et... Øm, lille dilemma som jeg godt ville have lidt hjælp til hvis jeg kan sige sådan.

Så det er det, at SÅ mange har haft en kæreste i min klasse. Nogle har endda haft en "kø" af folk der ville være deres kæreste (måske lidt overdrevet at sige kø, men altså, jeg håber det giver mening). 

Jeg har ikke haft en eneste kæreste. Jeg ved godt, jeg har lang tid tilbage, men alligevel. Når man tænker på, at nogle af mine kammerater drukner i forelskede folk. Jeg står bare alene i hjørnet, med mine dumme tårer som bare skal være der. 

Jeg hader det virkelig. Det har ikke plaget mig i lang tid, men min veninde skulle åbenbart fortælle hvor "single og håbløs" jeg var, og hvor ensom jeg så ud når alle nussede med deres kæreste. 

Jeg ved ikke, hvorfor det er sådan. Måske er jeg ikke attraktiv. Måske er jeg grim, men jeg mangler i hvert fald en, der gider mig :(

Kh Quinoa

Kommentarer

Jeg bliver 16 her på mandag, jeg har heller ikke haft nogle, så ikke vær` ked af det. Det skal nok ske. Dem i din alder har intet seriøst forhold med hinanden, det har meget få på min alder også.

76

Det skal nok komme. Vær selvstændig og pas på dig selv. 

81

Hej. Jeg tror ikke der er spor galt med dig. Der findes en til dig derude og det er kun et spørgsmål om tid. Hold humøret oppe. Er sikker på du er en dejlig pige som en dreng vil falde for en dag :-)

76

Jeg er 16 og går i 1.g på Gymnasiet og jeg har heller aldrig haft en kæreste.
Men altså, man kan kun håbe på at finde den rette, selvom det bliver lidt ensomt.

69

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program