Efterskoler

forumspørgsmål

Efterskoler

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 2 måneder siden

 Hej alle
Jeg håber I kan hjælpe mig. Jeg skal på efterskole i 9.klasse, her efter sommerferien. Her kommer nogle krav til den: Der skal være skov, strand, sprogfag, masser af undervisning, og man skal kunne sove i telte, og sidde rundt om lejrbål, og det skal IKKE være en idrætsefterskole. Jeg er outsider, har derfor ikke venner, jeg kan godt lide at være alene, det har jeg ikke noget imod. Hvor kan jeg finde en efterskole hvor man ikke konstant skal være sammen med nogen, men hvor man kan ligge og læse stille og roligt, og med alle mine krav?
KH Mig:)

Kommentarer

Hej :)
Fedt du skal på efterskole, jeg var faktisk selv på efterskole i 8 klasse . Jeg synes du har nogen gode krav . Men husk at man tager på efterskole, for at få venner og fuldføre sin skole . Synes du skal gå ind og kigge på den efterskole jeg selv var på, den minder meget om det du søger . Den hedder efterskolen flyvesandet. Deres hjemmeside er flyvesandet.dk
Måske er det noget for dig?
Da jeg gik der kunne man sagens være alene når man have lyst , og det var en stille og rolig efterskole . Men det er mange år siden . Tror det var i 2008 jeg var afsted . Så ved ikke lige, om der er blevet lavet noget om. Men du kan altid spørge ..
Kh Felicia.

528

prøv den her den skal jeg på den op fylder din krav www.brejning.dk den er mega fed

475

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program