Der er noget galt!

forumspørgsmål

Der er noget galt!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 2 måneder siden

Først og fremmest ved jeg ikke om det her ligger det rigtige sted, og jeg er ked af hvis jeg støder folk på nogen måde, men jeg bliver nød til at få et svar!? :)

Jeg har mange gange læst på internettet om folk der gerne vil have en spiseforstyrrelse, både her og på andre hjemmesider, og så er det her jeg spøger mig selv: Hvorfor? hvorfor vil nogen have sådan en sygdom? Jeg lider selv af anoreksi, og jeg ville være villig til at slå ihjel for at blive rask!? Jeg forstår det bare ikke! selv om man har mange problemer, så løser det jo ikke noget at sulte sig selv? Anoreksi og Bulimi osv er en psykisk sydom, men det er det vel også når man gerne vil 'have' en spiseforstyrrelse?

..En anden ting jeg ikke forstår: Jeg har også set mange inlæg med overskriften 'er jeg for tyk?'. det er pige som umuligt kan være tykke der skriver de indlæg, og det undre mig, skriver de det for at få et 'selvtilid-boost' eller mener de ærligtalt at de er tykke? og tit får de også svaret 'det er ikke godt at du syntes du er tyk, du har nok anoreksi' Altså efter mit hoved giver det ingen mening! Jeg ved at der er nogle 'krav' før man har anoreksi, og at syntes man er tyk selv om man ikker er, er selvfølgelig et at 'kravene' men det er ikke helt nok? Selvfølgelig kan man altid finde fejl ved sig selv, så som 'mine øre er for store' eller 'jeg har en grim hårfarve'. Men hvis man er 170cm høj og vejer 40kg, hvordan kan man så overhovdet finde på at spørge om man er tyk? hver gang jeg ser spørgsmål som dem tænker jeg 'hvis de piger seriøst syntes at de er tykke, så skulle jeg måske tabe mig mere?'

Jeg ved ikke rigtigt om det her giver nogen mening men sådan er det :).

-Ellie

Kommentarer

Undskyld hvis jeg støder dig :)

Jeg forstår det heller ik rigtig.. Men jeg har undret mig over personer som ved at de har anoreksi.... Hvad er det egentlig præcist? Jeg er nok lidt ignorant på det område, men jeg har altså haft den opfattelse at anoreksi er når man ikke synes man er tynd, lige meget hvor tynd man er... Og at man ikke har apetit osv...

Men hvad er det præcist så? Man ved man ikke er tyk, man ved at det er dårligt at have anoreksi.. Hvorfor bliver man så ved? Er det bare mentalt umuligt at putte noget i munden og stoppe med at træne?

Unskyld hvis jeg lyder dum, men jeg har altdi været lidt forvirret omkring dette emne :)

Jeg synes også det er synd når piger synes de er tykke, og de slet ikke er det. De burde vide hvor pæne de egentlig er :) Men måske har de bare aldrig haft bekræftelse nok.

294

Jeg er selv stadig ved at "komme" mig over min spiseforstyrrelse. Det er noget inde i mig som vil have kontrol, som siger til mig at jeg aldrig bliver perfekt, og at jeg skal underkaste mig til 'det'. Men det værste er at jeg ikke kan styre det, og at jeg ikke vil styre det. Intet smager så godt, som tyndhed' føles, hvis du spørger mig.

Jeg forstår egentligt heller ikke dem som vil have en spiseforstyrrelse, for det er jo sjædent 'sjovt'. På en måde, tror jeg heller ikke at man kan tvinge sig selv til at få ana/mia, og hvis man alligevel gør det, så er det jo et eller andet fuldstændig galt i hovedet på én. 

322

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program