hjælp. jeg ber jer!

forumspørgsmål

hjælp. jeg ber jer!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 1 uge siden

Hej jeg er en dreng på 13 år ...

Jeg har nogen store problemer hjemme, jeg bor sammen med min far og stedmor .. de drikker altid og tager stoffer , min far gør nogen ting ved som er så svært , han udnytter mig sexuelt og banker mig, og min stedmor er ligeglad, hun er ligeglad med alt ... min mor døde for 1 år siden a selvmord, jeg savner hende, jeg er så træt a det hele, ved ikk hvordan jeg ska blive ved med at klare det, jeg tør ikk snakke med nogen om det fordi jeg er så bange , jeg drikker en del og tager en del stoffer, har det bedste når jeg er påvirket , så er det hele meget nemmere, men ved jo godt at det ik er en go løsning... jeg ka snart ikk klare mere, jeg er bange og ked af det hele tiden ... håber der er nogen der vil svare... hilsen andreas

Kommentarer

heej wow flot fortalt du skal have hjælp! kontakt din lærer politiet en du stoler på du skal have hjælp af nogen det er vigtigt det her kan du ikke klare selv !

438

Du skal snakke med nogen voksne. Det er meget vigtigt. Prøv at logge på chatten herinde. Den har åben fra 15-19 mandag til torsdag. Det er svært at komme igennem for der er mange der gerne vil chatte. Men bliv ved så kommer du igennem til sidst. Jeg har chattet med en igår og det hjalp rigtig meget.
Jeg har selv en mor der drikker. (min far er nakoman men ham ser jeg næsten aldrig). Min mor har forsøgt selvmord. Man føler sig bare så svigtet.
Du må ikke gå alene med det indeni. Du skal snakke med en voksen. Ud over chatten herinde så kan du snakke med en lære på din skole eller du kan ringe til børnetelefonen på det her nr. 116111 Det er gratis at ringe dertil og du kan være anonym hvis du vil det bestemmer du selv.

Hilsen og tanker fra Stine

453

Hej Andreas

Det er nogle meget voldsomme ting du beskriver, og jeg er meget bekymret for dig. Det din far gør er både forkert og ulovligt, og du skal have hjælp til at få det stoppet. Jeg har sendt dit indlæg videre til brevkassen-"Når det gør ondt inderst inde", hvor du snart kan finde et svar. Jeg synes du også skal kigge forbi chatten og snakke med en voksen om hvordan du bedst kan få noget hjælp.
Det er rigtig flot at du skriver her og beder om hjælp. Det kræver mod at turde fortælle om det du bliver udsat for, og det er flot at du tør.

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

439

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program