De går bag min ryg!

forumspørgsmål

De går bag min ryg!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 5 måneder siden

 Hej!
Jeg har virkelig brug for at komme ud med mine tanker, og få et råd!
Det er nu sådan at mig og min (eks) bedsteveninde blev uvenner for lidt tid siden, grunden er ikke nødvendig at sige her. 
Min eks bve, som vi bare kalder for A, hun havde noget med en dreng, som vi kalder B, og det havde jeg så fået afvide fra hende lige før hun tog til Island. (På dette tidspunkt var vi kun gode veninder). Men så kommer der så en festival,der hvor A og B bor, vi bor ikke samme sted, og til den festival begynder mig og B at have noget kørende og det har varet helt til ca. en måned siden. 
A fortalte mig lidt efter at mig og B startede at have noget sammen, at hun havde haft noget med ham før. Jeg følte mig straks dårligt, men hun sagde det var i orden og at hun ikke ville ødelægge noget, så jeg troede jo at alting var godt! 
Mig og B havde så noget kørende i ca. 2 måneder, hvor efter det sluttede. Hele denne tid, så tror jeg at A har kunnet lide B, men hun har bare intet sagt^^ A har dog lovet mig at hun aldrig ville finde på at få noget med B igen, fordi hun ikke ville gøre det imod mig.
 
Mig og B blev for noget tid siden lidt uvenner, men vi fandt udaf noget og valgte at kun være veninder i noget tid, og det fungerede også ret fint. Vi skriver så lidt sammen, men hun bliver ved med at snakke om B og fortælle hvad han har sagt til hende eller noget sødt som han har gjort. B har selv set noget af det hun har skrevet, og han har sagt at det ikke var noget særligt og at han ikke vil have hende. (Han har set det efter, at mig og han stoppede med at have noget kørende)
 
Så kommer det store problem! En af mine bedstevenner har fortalt mig at B og A har planlagt at "lade som om" at de har noget kørende, kun for at gøre mig jaluox! Jeg fatter virkelig ikke at A kunne gøre det imod mig! A sagde så sent som IGÅR at hun ikke ville havde noget med B, fordi at hun stadig ville holde sit løfte. Jeg kan bare virkelig ikke stole på A, og jeg fatter ikke hvordan hun kan være en SÅ dårlig veninde.. Er bare virkelig skuffet over hende.. og ved slet ikke hvad jeg skal gøre..
Prøver stadig at kommer over B, det er bare virkelig svært.. Jeg var hans første rigtig forelskelse, og det føltes bare som noget særligt.. 
Jeg tror ikke på at det kan ende sådan, og jeg føler bare at det ikke er afsluttet helt.. og jeg tror også på at B er anderledes end han lader til at være.. Han var VIRKELIG sød imod mig..
 

1549

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program