Bh

forumspørgsmål

Bh

forumspørgsmål af
Ida
13 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Hej alle piger inden på denne hjemmeside.... 

jeg er en pige på 13, og går i 7 klasse. jeg har længe tænkt på at jeg gerne ville begynde at gå med bh i stedet for de det toppe eller hvad man kalder dem. Jeg ved bare ikke om det er for tideligt og hvordan jeg lige skal bringe emnet op med min mor!!!! det ville hjælpe mig meget hvis i ville dele jeres tanker og vurderinger..

Kommentarer

stop med at brug top og lad hende selv komme ind på emnet

54

Hvis du føler at du har et behov for at få en ordentlig bh, så bare sig det til din mor. Nu ved jeg jo ikke hvor stor du er deromkring, men en bh skal jo have noget at holde, så medmindre du føler at der grund til det så er det altså helt okay at gå med top. Jeg er 16 og jeg bruger begge dele. Bh'er er ikke særlig behagelige, så jeg bruger dem kun når jeg virkelig har brug for det. :) 

45

Du kan i fx Magasin og specialbutikker finde BH'er også i din størrelse. Det er helt naturligt, at du vil have en rigtig BH 

57

Jeg er knap 18, og har brugt bh I mange år nu. Hvis du har brug for det så sig det. Jeg erfarede at den bedste måde nok er bare at sige det ligeud. Din mor har været i dine sko engang. Hun vil helt sikkert gerne hjælpe dig! Måske er hun lidt oppe og køre, men hun er bare glad for at du går til hende.

50

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program