Bør jeg springe ud i det, eller være tilbageholdene?

forumspørgsmål

Bør jeg springe ud i det, eller være tilbageholdene?

forumspørgsmål af
Anonymia.
19 år
Oprettet 6 år 8 måneder siden

Hejsa. Jeg har i over et år nu, snakket lidt med en fyr, som jeg elsker rigtig højt. Dog, har vores "forhold" gået lidt i stå. Vi skændes egentlig ikke, men jeg føler vi er på 2 meget forskellige personer, og vil 2 meget forskellige ting. Her for nogle dage siden, mødte jeg denne her fyr, som er mere end et par år ældre end jeg. Og han er SÅ sød. Jeg føler jeg mødte ham på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg måske ikke er helt klar til, at finde en "ny" at ses med - men at det så på et punkt er det helt rigtige tidspunkt. Jeg snakkede i telefon med ham igår i 2 timer, og vi har bare så meget at snakke om. Dog, er vi stadig ved at lære hinanden at kende. Men jeg føler, at jeg måske er ved at falde for ham - men samtidig føler jeg, at jeg burde stoppe mig selv? Han bor et stykke væk fra mig, men hvis det endelig er tror jeg ikke det ville være et problem. Jeg føler at ham og jeg er på det samme "niveau" i forhold til ham jeg har snakket med i over et år. Skal jeg springe ud i det, og se hvad det føre til, eller burde jeg lade vær?

Kommentarer

Jeg synes faktisk bare du skal gå efter det du føler for. Hvis det er det dig og dine følelser vil, så bare gør det. Det kan selvfølgelig godt være lidt svært i starten, men man skal jo starte et eller andet sted. :)

710

Jeg vil jo ikke såre ham, som jeg har set lidt til det seneste år - men samtidig føler jeg at jeg har bedre kemi med ham jeg lige har mødt. Men jeg ved ikke helt om han synes det samme som jeg, eller om han måske går lidt til det som sjov - i stedet for at det er "seriøst" :-)

674

Ham fyren du har kendt et års tid. Hvordan er jeres forhold? Er det sådan, venskabeligt på en måde, eller har i kysset?
Og hvorfor er forholdet med ham gået i stå? Er der en bestemt grund til det?

Du behøver selvf. ikke svare, hvis ikke du har lyst, men jeg er nysgerrig, så jeg spørger alligevel :)

687

Mh, jeg ville nok kalde det et forhold, det vi har gang i - eller havde. Jeg ved det snart ikke længere. Og jeg tror bare at det er gået i stå, fordi det er meget det samme. Tror jeg måske er kørt lidt træt i, at det er det samme med ham hele tiden - og jeg måske søger udfordringer? Jeg ved det ikke helt :)

670

Hvis det er sådan du har det, så er det helt sikkert bedst for alle parter, hvis du afslutter med ham, og forfølger det nye og friske. Bare dig og ham du havde noget med førhen begge har den samme idé om hvor i står med hinanden :)

727

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program