2 års aldersforskel - ikke meget , meeen..

forumspørgsmål

2 års aldersforskel - ikke meget , meeen..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 8 måneder siden

Hej der ude..

Nu er der det at jeg har mødt en rigtig sød fyr, og vi kunne godt tænke os at ses. Vi har mødt hinanden på en festival, så mine forældre kender ikke noget til ham (jeg har mødt ham gennem en veninde).

Jeg er fra 93 og han er fra 91, for os er de sølle 2 år intet problem, men han er fra samme tal som min søster, og det er der problemet kommer ind, for jeg ved ikke hvad mine forældre og søster, vil sige når de spørger hvor gammel han er, og han så er lige så gammel som min søster (dog lidt yngrer end hende!)

Hvordan skal jeg fortælle dem det,? .. Er der nogle der har prøvet noget lignende?

Håber i vil hjælpe..

 

Kommentarer

Hej.

Det skal du ikke tage så tungt, for self skal i ses og det kan være at dine forældre slet ikke siger noget. For 2 år er slet ingenting, det kan godt være at du er 16/17 år og han er 18/19 år og han er myndig. men det skulle ikke gøre noget. For det er jo dig der bestemmer hvem du gerne vil se, og hvor gammel de er. Jeg kunne godt se problemet hvis han var 5 år ældre ind dig. Men han er jo kun 2 år. Jeg tror på en måde at de forældre nok skal synes om det. Du kan prøve og spørge. Eller kan i jo også mødes et andet sted ind hjemme ved dig. Så behøves de vel ikke vide hvem det er ?

Smil Fra Felicia.

424

Jeg vil også sige at du ikke skal tage det så tungt. Det er jo ikke alderen man forelsker sig i, men personen ;) Og det siger jeg ud fra egen erfaring da jeg er 19 og min kæreste (som jeg bor sammen med) er 31 år. Så 2 år er ingen ting. Håber det bliver godt for dig, og bare tag det som det kommer :) Nyd det! ;)

Mvh. lille mig

412

Tak for svaret ! :)
Nu har jeg fortalt min mor om ham, sagt at han er to år ældre end mig, og spurgt om jeg må ses med ham. Jeg har sagt til hende at det er en af mine gode veninders venner, som også var med på festival. Hun syntes ikke det var en god idé, når jeg ikke havde kendt ham i længere tid, med mindre vi var sammen hjemme hos mig, som jeg overhovedet ikke har lyst til.

hmm,, nu er der ikke andet at gøre end at se hvad der sker !? :s

445

Alt er endt godt :) !

409

Giv det lidt tid og tag i mod tilbudet om at være hjemme hos dig til at starte med. Når hun så har lært ham bedre at kende tør hun jo nok op ;) Tænk på at hun bare passer på sin pige :)

hilsen lille mig

435

Ja, mange tak :)
Jeg har været hjemme hos ham nu, uden at ha' været hos mig selv først. Min far syntes min mor overreagerede også fik jeg lov af dem begge.. Vi hyggede os rigtig meget, så nu håber jeg bare at han er lige så interesseret i at ses endnu en gang, som jeg er ..

401

Det var dejligt at høre :)

425

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program