1: er det tegn på spise forstyrrelse? 2: ALT FOR MEGET SYGDOM! 3: forelsket s; 4: sex.

forumspørgsmål

1: er det tegn på spise forstyrrelse? 2: ALT FOR MEGET SYGDOM! 3: forelsket s; 4: sex.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 1 måned siden

Hej,,

1: jeg har det forfærdenligt lige for tiden, alt er så fucking svært (undskyld jeg bander). Jeg har tabt mig syv kilo siden Januar, jeg skal konfimeres om 25 dage & kan ikke passe min konfirmations kjole, jeg spiser aldrig morgenmad, fordi jeg ikke er sulten, spiser først når klokken er 12, 17 eller kun aftensmad..kaster op hver morgen & jeg syntes selv jeg er tyk (vil ikke sige hvad jeg vejer eller noget sorry) Er det tegn på spise forstyrrelse?

2: Jeg har været .. rigtig meget syg, altså..virkelig meget..og det går slet ikke, jeg ved det godt. men jeg har det bare så dårligt hele tiden. Mine forældre er bekymrede for mig, og vil gerne have at jeg skal gå til en familie rådgiver..eller hvad det nu var..& det har jeg slet ikke lyst til! hvorfor er det de bekymrer sig så meget..de tror slet ikke på mig s;

3:  Jeg har mødt en rigtig sød dreng på en hjemmeside kaldet "habbo" jeg har kendt ham i et år, og er gået hen og blevet forelsket..han siger han har det på samme måde, han gør mig så lykkelig! Vi har hinandens msn men han vil ikke give mobil nummer ud..hvilket irritere mig lidt..ville det være forkert af mig at mødes med ham? 

4: (hænger lidt sammen med 3) en dreng på 14 benjamin jeg mødte på nettet, skulle jeg have mødtes med, vi havde aftalt at gå i seng sammen, men det blev ikke til noget fordi han skulle til en eller anden fødselsdag,,jeg føler jeg er klar til at gå i seng med en. Men jeg kan ikke få mig selv til det da jeg elsker ham fra habbo..desuden jeg elsker heller ikke benjamin, og han elsker ikke mig. Vi er kun virkelig gode venner..bedste URL venner..så det er jo meget forkert af mig at gå i seng med en jeg ikke elsker .. ikke?

Kh. pigen i;

Kommentarer

jeg er 14!

267

Hej pigen :)

1: Først vil jeg lige sige at jeg ikke kan bedømme om du er på vej til en spiseforstyrrelse! Det kan godt være en periode, nu hvor du er teenager, men jeg synes da det lyder ret hårdt for dig.

Et tegn på mulig spiseforstyrrelse er at du springer en masse måltider over, og kaster op hver morgen.

Hvor meget motion dyrker du (evt om dagen)?

Nu kender jeg ikke din kropsbygning og højde og vægt, men hvis du er i tvivl (eller vil have et bedre svar) så synes jeg du skulle gå til lægen. Det kan godt være ubehageligt, men han/hun kan hjælpe inden det måske går hen og bliver rigtig alvorligt.

Du behøver ikke sige det til dine forældre, men snak med lægen og hvis du vil have det, kan han/hun snakke med dine forældre, sådan så de måske bedre forstår dig?

2: Kunne du ikke prøve at beskrive hvordan syg du er? Altså er det psykisk (f.eks. pga det med maden) eller har du det fysisk dårligt. Ondt i maven, svimmel, kvalme osv??

Dine forældre er selvfølgelig bekymrede for dig, men måske er de bange og ved ikke rigtigt hvad der sker med med dig, og hvad de skal gøre .. Hvad er det de ikke tror på??

3: Mht. din drengeven på Habbo så synes jeg ikke det er decideret forkert af dig at ville mødes.. Det er måske bare lidt risikabelt.. Har du set ham på web-cam? Du skal være sikker på hvem han er og om i virkelig kender hinanden, for det der med at tro hjælper ingenting hvis i skal mødes..

Det er næsten et must at have en veninde med, hvis han nu ikke er den du troede han var. Ellers så sørg for at mødes i byen eller andet offentligt sted, sådan så du hurtigt kan få hjælp (hvis det nu går galt!!)

Men det skader jo ikke at spørge ham..

4: Skal jeg være helt ærlig så synes jeg i det hele taget det er forkert at aftale at gå i seng med nogle når man er så ung! Selvom man føler man er klar, fortryder man måske senere i livet..

Du har ret i at det forkert at gå i seng med nogle man ikke elsker, men igen så er vi så unge at jeg faktisk er i tvivl om man kan elske nogen. Ikke for at ødelægge det for dig, men man skal passe virkelig meget på med at forelske sig i nogen fra nettet da man opfører sig forskelligt på nettet og IRL...

Jeg synes du skal vente med at gå i seng med nogen (især Habbo-drengen) før i har mødtes og lært hinanden at kende i virkeligheden.

En hel roman, men håber da du kunne bruge noget af det til noget.. Ellers svarer jeg da gerne på flere spørgsmål :-)

Hilsen Christina

283

Uden at være læge eller specialist synes jeg at du har et knap så sundt forhold til din krop. Hvis du kaster op hver morgen fordi du gerne vil tabe dig lyder det for mig som om du har bulimi. Jeg vil opfordre dig til at snakke med dine forælde om din krop og dine spisevaner eller evt. en læge, de har jo tavshedspligt.

 

Det er super irriterende at du har været rigtig meget syg på det sidste. Har du været til læge? Jeg synes måske en psykolog kunne være godt for dig da det at du har et usundt forhold til din krop også kan have rigtig meget at gøre med din fysiske tilstand. Hos en psykolog kunne du få sat ord på det du er utilfreds med og måske få styr på dine spisevaner. Jeg synes det er godt at dine forældre er opmærksomme på dig, det viser da bare at de holder af dig :)

 

Det er skønt at du er blevet forelsket :) Jeg synes det er en god ide at i tager den med ro. Hvis i begge bliver enige om at mødes, er det nok en god ide at gøre det et sted hvor der er andre mennesker. Man kan jo aldrig vide hvem der er på den anden side af skærmen.

 

Det er SÅ vigtigt at du er klar til det at have sex før du gør det! Du skal ikke have sex medmindre du er fuldstændig og aldeles klar. Jeg synes heller ikke i skal planlægge hvornår i skal have sex, det er helst noget man skal have lyst til i øjeblikket, jeg synes det er svært at planlægge. Husk beskyttelse hvis og når det er :)

 

Glad hilsen red queen :)

320

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program