veninde problemer

forumspørgsmål

veninde problemer

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 2 måneder siden

hej alle

jeg vil gerne fortælle om min vennide og havde nogle råd om hende får jeg tror at hun har det ret dårligt i min klasse

Hun er tit en lystig pige, men her får et par uger siden begyndte hun at blive ret mut/ stille og meget let sur. Hun kan ikke lide at lave det vi andre laver i frikvaterende ( vi snakker)            

vi er 5 piger i en slags gruppe. den ene ( kalder vi a) kan få min veninde i godt humør, men i frikvateret er hun sammen med nogle andre piger fra hendes tidliger klasse ( vi er nemlig lige blevet lagt sammen med en anden skole) og dem går hun med i hvert frikvater. så er der b min veninde og b er ikke så gode venner så er der en pige fra min gamle klasse, c kalder vi hende vi er ved at blive ret gode venner og hun er rigtig sød og sjov,men glemmer bare nogle gange sine venner er også kommet tættere på c, fordi at min venninde er meget sur.              C og min venninde har engang været meget gode venner, så vi snakker nogle gange om min venninde og hvad vi kan gøre for at få hende i bedre humør. men min venninde kritisere hende og siger at hun hader c og sådan og jeg har ret svært ved at være enig med hende fordi at c er så sød syntes jeg, før kunne jeg godt fordi at c var meget sammen med b og da var hun lidt mærkelig. Det er sikkert bare de der poputets homoner jeg har også haft dem og været meget ked af det og da kom min venninde altid hen og trøstede mig, men det gør c ikke hun går bare og selvom min venninde til tider er ret irreterende så kan hun indrømme sine fejl og hun er rigtig sød. Min veninde siger også at hun hader skolen og sådan.                          Puha det blev vist lidt langt, ved godt at det er lidt svært at forstå men er der nogle der har en ide til at hjælpe min venninde så hun kan få det bedre på skolen.

for når vi kommer hen til hende og spørger hende om alt muligt så svare hun ikke rigtig hun trækker bare lidt på skuldrende og mumler et eller andet

håber at I kan hjælpe mig og hende

ninna

 

1387

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program