Usikker på sex. Please hjælp!

forumspørgsmål

Usikker på sex. Please hjælp!

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 4 år 4 måneder siden

Hej
Jeg er en pige på 15, der lige har fået en kæreste.
Jeg har fortalt ham, at jeg har fået finger og at jeg har givet, handjob og blowjob. Men det har jeg ikke, og nu er jeg bange for, at gøre det med ham. Da han jo tror at jeg har prøvet det.
Har også sagt til ham, at jeg gerne vil have sex med ham. Men eftersom, at jeg aldrig har haft noget oppe i mig før. Er jeg meget bange for, at det kommer til at gøre ondt.
Og jeg er også bange for, at give ham handjob og blowjob, hvis han nu forventer at jeg er god til det..
Please hjælp!

Kommentarer

Altså handjob bliver ikke noget problem for dig, tror jeg. Du skal blot gnide på hans penis, så skal han nok komme. Blowjob er langt sværere at give og kræver øvelse. Jeg vil nok anbefale, at du trækker lidt i land og siger at det lykkedes heller ikke rigtigt, men at du gerne vil starte forfra med at prøve at lære det.
Synes, du skal starte med handjob og lade ham give dig finger og så lade resten komme senere.
Hej fra Iben, 16 år.

421

Helt enig med Iben. Tror det bliver rigtig akavet hvis du har bildt ham ind du er "ekspert" i blowjobs. Han opdager det med det det samme. Det er skidesvært at gi gode blowjobs. Man skal øve sig meget, vænne sig til smagen af sæd osv. Så tror du er nød til og indrømme du ikke er ekspert. Handjob kan du godt gi, selvom du ikke har prøvet det før. Tag godt fat om hans ting og kør frem og tilbage langs stammen og op omkring hovedet, lad vær og træk forhuden tilbage.
Hvad angår dig selv. Du skal ikke lade ham få samleje endnu. Lad ham gi´ finger, først en siden to, så du vænner dig til at ha noget oppe. Når du så føler dig klar kan du invitere ham op. Smerte kommer fordi man ikke kan slappe af - det ka du lære ved at ta imod finger. Håber du kan bruge mine råd.

415

Synes også virkelig at du skal snakke med ham om det hvordan du har det osv.. Og indrøm at du ikke har prøvet bj etc.. Han skal nok forstå hvorfor du har sagt som sagt og alt det.

393

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program