Underlig pik

forumspørgsmål

Underlig pik

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 9 måneder siden

Hvorfor er der sådan en form for tråd der holder huden & penishovedet sammen?? Altså det er jo ik noget problem at få huden ned når den er slap, men når den bliver stiv kan den jo slet ikk .... Og skal den "tråd" ikk snart væk er 14???

Kommentarer

Heej!
Altså.. Jeg skrev engang (for lang tid siden) indtik brevkassen, om præcis det samme.
Men det er helt normalt.. Den går væk, når du er omkring 15 år, og du kan derefter trække din hud ned i stiv tilstand :)

616

Fedt nok .. altid fedt at have noget at glæde sig til ;-)

625

Måske lidt sent at svare, men jeg vil sige tak for at du har forsikret mig i troen om,at min penis er fin som den er. 

156

Har det et fagord ?? altså at pikken stritter lige op i vejret?

659

Erektion

724

Hvis du ikke kan trække forhuden ned over pikhovedet når den er stiv eller hvis det gør ondt når du gør det, kan det godt være at du skal snakke med din læge. Tråden kan være for kort og så skal den forlænges hos en urolog. Prøv at google Frenulum breve og se om du kan genkende noget.

719

Er det penisstrengen du snakker om? Den skal ikke væk. Hvis den springer, kan det forudsade stor, stor smerte, samt du kommer til at bløde meget, og risikere infektion.

664

Altså jeg er 15, og 16 om en måned og jeg har stadig den der tråd som I kalder det. Og jeg har ingen problemer med det, jeg kan både trække forhuden tilbage i slap og stiv tilstand. - selvom min pik er 14,5 cm i stiv. Så tror den der tråd er meget normal??

612

Men gør det noget hvis man har "Frenulum breve" behøves man så at få fortaget en operation ??????????

668

Hej,

Det gør kun noget hvis det gør ondt når du prøver at trække forhuden tilbage. Det er jo ikke noget man dør af, så man behøver ikke få gjort noget ved det. Men hvis det gør ondt at onanere eller have sex, så er det måske noget man gerne vil have ordnet... Har selv fået sådan en operation og det er jeg meget glad for :)

663

jeg er 15 og min pik er ca 13,5. jeg har en temmelig tynd pik (s i komdom) men det er ik det der er problemet, mit problem er at den der frenulum er lidt kort i det så det er svært at påsætte en kondom.. skulle jeg gå til læge med det og er der nogle der ved hvordan såen en operation forgår osv.?? :)

626

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program