Uden trusser

forumspørgsmål

Uden trusser

forumspørgsmål af
Milla
15 år
Oprettet 8 måneder 1 uge siden

Hej alle

Jeg er en pige på 15 år, der har et spørgsmål, der måske er lidt mærkeligt, men som jeg er ret nysgerrig på. Man læser nogle gange om kendte, der går uden trusser, men er det også noget almindelige piger gør?  Så mit spørgsmål til jer piger er: Har du nogensinde prøvet at gå uden trusser? og hvad synes du om det? og hvor tit gør du det? Og kender du nogen, der gør det? Og hvor gamle er I? Håber på svar.

Knus

Milla

 

Kommentarer

Ved ikke om det tæller, men jeg er den eneste på mit håndboldhold der ikke bruger underbukser i shortsene udover de der "indbyggede". De andre kan ikke forstå mig men jeg synes det giver en dejlig fri følelse. Sidste sommer skulle jeg ned til stranden en aften med nogle veninder. Jeg havde et uheld med mine underbukser da jeg var oppe i nogle buske og tisse og måtte kassere dem. Jeg havde en strandkjole på til knæene og var nervøs for (men måske også lidt spændt) om nogen opdagede det. Det var der ikke. Det var en mærkelig men også lidt excited følelse. Jeg er 15.

23

Jeg er 15 når jeg er til fester nogle gange kan jeg godt lade vær med at tage underbukser på fordi det bare er frækt

15

Hej!!! 

Havde en gang vandkamp på vores skole, og jeg havde glemt ekstra trusser, så... Jeg endte med at gå uden trusser resten af dagen. Det er faktisk pænt dejligt, og man føler dig fræk og fri. 

Prøv det!!!! Er 13

17

Åh ja! Det uheld har jeg da også været ude for før! (Til et navn) glemte ekstra trusser, da vi havde den vandkamp, og jeg skulle self hjem til en veninde efter...! Jeg havde ikke trusser på, på det tidspunkt. Det er ikke så slemt, og nogle gange kan det få "outfittet" til at se endnu bedre ud! Det er også rart, og underlivet bliver ikke lige så "varmt" hvis det er en varm dag

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program