Til pigerne

forumspørgsmål

Til pigerne

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 5 måneder siden

Hej piger!
Jeg tænkte på om i barbere jer dernede? Eller om i overhovedet ikke barbere jer, eller måske bare lige bikinilinjen?
Jeg er selv en snart 15-årig pige der ikke helt ved hvad der er det mest 'normale'. Så.. Hvad gør i? (-:
 

Kommentarer

 Jeg barbere mig næsten kun når jeg har en kæreste.

Fordi at jeg personligt syntes at det er fedest ikke at have alt for meget hår dernede hvis nu en dreng skal give dig finger eller noget andet..

Jeg syntes godt at man må barbere sig dernede med ikke alt for meget, for det er heller ikke fedt at ligne en på 10.

Men det kommer også an på hvad du har lyst til, altså hvis en dreng ikke kan acceptere dig bare fordi at du har meget hår dernede, altså er han så den rigtige?(-:

Mvh. mig(-:

606

Det er helt fint med hår på missen, bare det er lidt trimmet. Skal du fjerne det helt skal det kun være det i bunden - altså omkring skamlæberne, så han kan slikke dig uden at få hår i munden. Men det ovenover skal du bare trimme, så ser det flot ud.

Få evt. en fyr til at holde den for dig og sørge for den er trimmet og i orden. Det er trods alt meget nemmere når man kan ligge mellem dine ben og gøre det, end at du selv skal sidde der med hovedet nede mellem benene. Så kan han også lige slikke den.

719

Altså jeg barerer bikinelinjen og rimelig langt ind så jeg kun har en stribe tilbage :D og så trimmer jeg det da også så jeg ikke ligner en hippie... :D jeg har ikke en fyr men jeg gør det alligevel :D

jeg er lidt urolig for om hvad en dreng ville sige til det... om han ville synes der er for meget? men jeg vil ikke barbere det for jeg vil heller ikke ligne en på 10, som en anden så smukt udtrykte det! :D men altså synes de det er ulækkert? gerne del nogle erfaringer folks! :D

 

ME! :D

632

Tak for jeres svar!
Gider heller ikke selv ligne en 10-årig, og jeg barbere mig da også selvom jeg ikke har en kæreste. det er bare svært at vide hvad drenge bliver frastødt af, og så ville jeg bare høre hvad de fleste piger gjorde.
Men ja.. nogle der med erfaring ved hvad drenge bedst kan lide? (-:

661

jeg er en dreng og syndes selv at det ser fedt ud vis piger lignner en 10årig omkring bejingo. for meget hår er besværeligt og tender nok ikke nogen at du har amazona mellem benene

625

 jeg er en dring på 13 og jeg synes at alle piger skulle line en 10 år der skal ikke være noget hår på pigers fisse 

687

piger i ligner ikke en pige på 10 år når ikke ikke har hår dernede :)

altså jeg synes selv at det er frækt at der ikke er noget hår men jeg synes også at det er iorden hvis der er, der må bare ikke være for meget eller omkrend skamlæberne :)

hilsen en dreng på 16 med erfraring med piger.

673

 Jeg fjerner ALT håret. :-)

Jeg har også en kæreste, og jeg tænker at det ikke må være så lækkert at slikke mig, hvis der er en hel urskov?

637

 altså det er ret svært at få det helt glat deernede. jeg har ret kraftig hår (på hovedet) så jeg skal barberes meget, så jeg lader en trekant stå for den er faktist spild af tid. man behøver jo ikke at barbere hele sin kvindelighed af...

708

 Jeg synes det er vildt ukvindeligt at have hår..

626

 jeg tager altid det hele, det sys jeg er frækt. '

er 16

695

Jeg barber det hele! Intet tilbage - og som alle drengene i samtalen så fint udtrykker er det det drenge bedst kan lide. Men jeg gør nu også for min egen skyld da jeg synes det er frækkes uden noget. Og jeg føler mig skam ikke som en ti årig efter at have taget det hele - jeg føler mig faktisk mere ren. 
Og et lille bonus så hvis man har gstreng på skal men ikke ane nogen hår igennem! 

648

Synes det er fint at trimme lidt, men for mig er det ufedt hvis min kæreste er helt barberet. Kan klart bedr li der er lidt hår.

Men hey...hvis en fyr ikke gider være sammen med dig fordi han ikke kan lide det ene eller det andet så er han da bare en spade. Gør med det som du vil og føler dig bedst tilpas med. Hvis en fyr er vild med dig så betyder lidt, meget eller ingen hård sgu ik en skid.

Ham selv 17 

653

 Jeg er helt enig med dig., De må godt have lidt men ikke så meget at man, får noget i munden!:-) 

619

Hej jeg er en dreng på 14 :-)
Jeg syntes at i piger selv skal bestemme, hvad i føler er rarest :-)
Hvis man har en kæreste burde man acceptere hende som hun er det ville jeg ihvertfald gøre, men i kommer jo ikke til at ligne piger på 10 hvis i barberer det hele af men det er noget i selv skal bestemme, jeg syntes det er frækt med lidt hår over skeden men omkring den kan blive ulækkert hvis man skal slikke :)
- Håber det var svar nok

633

 jeg tar alt, men ikke der nede !

det synes jeg er fedest!

608

 I det hele taget har jeg ikke ret meget hår dernede, og min kæreste siger ikke noget til det. Desuden er det heller ikke fedt at det stikker hvis man nu lige glemmer det ...

688

Selvom der ikke er hår, kan man altså tydeligt se forskel på en kvinde og en lille pige dernede... jeg barberer altid det hele væk...om jeg så har en kæreste eller ej...det er nemmere at vaske sig ordentligt dernede og man sveder ikke så meget, hvis man er glat...jeg synes også det føles meget rarere, når der ikke er hår.  

624

Tøser bør kun have øjenvipper, øjenbryn og hår på hoved!!

Hilsen en dreng på 16

656

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program